Gemeente Gouda


persbericht: vrijwilligerspenning voor de heer a. blok (25/09/2006)

Zaterdag 30 september ontvangt de heer A. Blok uit handen van wethouder Siebe Keulen de vrijwilligerspenning van de stad Gouda. Hij ontvangt de penning vanwege zijn bijzondere inzet voor het Filmhuis Gouda.

De heer Blok is al twintig jaar actief bij het Filmhuis. Van 1992 tot 1996 als penningmeester en sinds 1999 als coördinator van de operateurs. In deze functie vervult hij ook een rol in de opleiding van nieuwe operateurs. Naast zijn werkzaamheden als coördinator is hij zelf, als grote filmliefhebber, ook operateur gebleven. Daarnaast is de heer Blok nog op vele fronten werkzaam bij het filmhuis. Hij is altijd betrokken bij de veiligheid van andere vrijwilligers en filmhuisbezoekers. Voor het Filmhuis is hij een onmisbaar en belangrijk medewerker.

De vrijwilligerspenning van de stad Gouda is in 1995 door het college van burgemeester en wethouders in het leven geroepen om blijk van waardering te geven aan vrijwilligers die zich gedurende langere tijd vrijwillig verdienstelijk hebben gemaakt voor de Goudse samenleving.