Politie Haaglanden


Voorbijganger vindt stoffelijk overschot

Den Haag o Een 58-jarige Hagenaar trof tijdens het uitlaten van zijn hond op zaterdag 30 september om 08:00 uur in het recreatiegebied Madestein nabij het sportcomplex van GDA en Hockeyvereniging HDS, het stoffelijk overschot van een nog onbekende man aan.

Met ondersteuning van het Nederlands Forensisch Instituut werd op de vindplaats een uitgebreid sporenonderzoek ingesteld. Uit het onderzoek is gebleken dat het slachtoffer door een misdrijf om het leven is gekomen. Het gaat om een man met een blanke huidskleur met kort donker haar. Leeftijd tussen 30-50 jaar. Het slachtoffer heeft op zijn linkerbil een tatoeage van een engel op een paddenstoel.

Uw tip
Personen die iets weten over de vondst van het stoffelijk overschot of de afgebeelde tatoeage herkennen, worden verzocht zich te melden bij de politie. Daarnaast is de politie op zoek naar getuigen die kort voor de vondst hebben mensen hebben zien lopen. Alle informatie is welkom via het telefoonnummer 070 424 1500. Bellen met meld misdaad anoniem kan ook, het nummer is 0800-7000.