Vereniging Samengestelde Wedstrijd Mensport Nederland

Oefenwedstrijd in Tilburg op 1 oktober

05/09/2006

Rilburg, 5 september 2006
Op zondag 1 oktober organiseren Piet Voskens, Theo en Corin Sweegers voor de 6e keer een menwedstrijd voor kinderen, beginners, grooms en anderen die nog niet veel wedstrijdervaring hebben, om een keer te oefenen in de echte hindernissen.
Deze oefenwedstrijd wordt gehouden op de schitterende terreinen van stalhouderij Bien Venue aan de Bredaseweg 525 in Tilburg. De wedstrijd bestaat uit een kort traject, een vaardigheid en een 6 of 7-tal hindernissen, alles op en rond de terreinen van Bien Venue. De verkenning vindt plaats op zaterdag 30 september vanaf 13.00 uur, met aansluitend de briefing om 17.00 uur. Het secretariaat is van 12.00 tot 19.00 uur geopend om u in te schrijven en voor het afhalen van de startlijsten en informatie over de trajecten. Op zondag 1oktober wordt om 8.30 uur gestart en om ca. 16.00 uur (afhankelijk van het aantal inschrijvingen) wordt de laatste deelnemer in de hindernissen verwacht.

Inschrijving
Het inschrijfgeld bedraagt EUR 15,00 (voor een- en tweespannen) of EUR 20,00 (voor vierspannen) + EUR 5,00 borg voor het nummer, te betalen bij het aanmelden op zaterdagmiddag op het secretariaat. De doelgroepen (kinderen, grooms, medewerkers menwedstrijd Tilburg of elders, "sponsors"), dus de mensen die normaal niet de kans krijgen om in zulke mooie hindernissen te starten gaan vóór. Als er per 20 september geen 70 deelnemers zijn, wordt de deelnemerslijst aangevuld met wedstrijdrijders die een keer extra willen oefenen met een andere aanspanning dan normaal, nieuwe paarden of degenen die zich het eerst hebben aangemeld. Dat betekent dat de wedstrijdrijders in eerste instantie op een wachtlijst worden geplaatst.
De deelnemers worden uiterlijk rond 22 september geïnformeerd indien deelname niet mogelijk is. Indien men heeft ingeschreven en men hoort niets, is deelname akkoord.

Kijk voor meer informatie op de website van de grote wedstrijd. We hebben hier (bijna) een infopagina gemaakt: www.menwedstrijd.nl Voor meer informatie kun je contact opnemen met de organisatie. Bij voorkeur per email:

corinsweegers@hotmail.com