Wibi soerjadi nodigt Nederland uit in zijn tuin


ZEIST, 20060921 -- Op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober nodigt Meesterpianist Wibi Soerjadi ter gelegenheid van zijn 25 jarig jubileum heel Nederland uit op zijn Landgoed "Wulperhorst" te Zeist om kennis te maken met klassieke muziek. Het openlucht pianofestival is gratis toegankelijk en zal om 13 uur open gaan voor het publiek.

Wibi Soerjadi wil met het festival mensen die normaliter niet gauw naar een klassiek concert durven te komen over de streep trekken voor klassieke muziek. In de tuin is er op diverse podia een doorlopend programma met piano optredens van jonge getalenteerde pianisten. Wibi Soerjadi geeft hiermee onder andere jong talent de gelegenheid om podiumervaring op te doen. Uniek is het Open Podium met een vleugel waar de bezoekers zelf hun kunsten mogen vertonen. Nieuw talent kan door kenners op dit podium worden gespot. Het is wereldwijd een uniek gegeven dat een Meesterpianist een dergelijk Festival houdt in zijn tuin.
Het hoogtepunt van de dag is het optreden van Wibi Soerjadi die op het hoofdpodium een recital zal geven.
Wegens een vast aantal parkeerplekken moet men zich van te voren aanmelden op www.soerjadi.com of aanmelden via 030-6986100. Zonder aangevraagde parkeerplek met bevestiging heeft men geen toegang op het aangewezen parkeerveld.
Bezoekers uit de regio Zeist en omstreken wordt verzocht met de fiets te komen.