Gemeente Ameland


Nieuwsberichten

03-10-2006
Ruimtelijke ordening

Ruimtelijke ordening

Verzoek om vrijstelling artikel 19 lid 3 Wro

· G. Lamsma, voor het vergroten van de woning aan de Polderweg 2 te Nes
Het college is van plan bovenstaande vrijstelling te verlenen. Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken ligt vanaf 4 oktober gedurende zes weken ter inzage. Een ieder kan tot 15 november naar keuze schriftelijk of mondeling zijn zienswijze naar voren brengen. Voor zowel schriftelijke als mondelinge zienswijzen geldt, dat aangegeven dient te worden op welke onderdelen van het ontwerpbesluit de zienswijzen betrekking hebben. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met Wilmar Bakema of Sigrid Ytsma, telefoonnummer (0519) 555 535.

Goedkeuring wijzigingsplan Camminghastraat 6 te Ballum Gedeputeerde Staten van Fryslân hebben op 7 september 2006, nummer 653093 het wijzigingsplan Camminghastraat 6 te Ballum goedgekeurd. De wijziging heeft betrekking op het wijzigen van de agrarische bestemming in de bestemming E20-B (woondoeleinden) van het perceel aan de Camminghastraat 6 te Ballum.

Het besluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen voor een ieder van 4 oktober tot 15 november ter inzage bij de sectie VROM. Tijdens de inzagetermijn kunnen belanghebbenden beroep instellen tegen het besluit van Gedeputeerde Staten bij de Afdeling bestuursrecht van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Het besluit van Gedeputeerde Staten treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Ballum Ameland, 4 oktober 2006.
Burgemeester en wethouders van Ameland.

---