Ingezonden persbericht


AGENDABERICHT

Nederlands inspirerendste business intelligence-bijeenkomst

SAS' jaarlijkse, nationale gebruikersbijeenkomst vindt 4 oktober plaats in Ermelo

Huizen, 16 augustus 2006 - SAS, leverancier van business intelligence-software, organiseert Nederlands inspirerendste business intelligence-bijeenkomst: het SAS Forum Nederland 2006. Het forum is een dag vóór en dóór SAS-gebruikers en vindt dit jaar plaats op woensdag 4 oktober in de 'Heerlickheijd van Ermelo'.

Programma en informatie
Tijdens het SAS Forum Nederland zullen decision makers en IT-specialisten uit diverse branches hun ervaringen uitwisselen om zich zo te laten inspireren op het gebied van business intelligence. Bezoekers krijgen de gelegenheid klantpresentaties en SAS-demonstraties te volgen over 'Performance Management', 'Customer Intelligence', 'Operational Riskmanagement' en 'Enterprise Intelligence'. Daarnaast zullen de nieuwe functionaliteiten van SAS-software op het gebied van business intelligence, data-integratie en analitical intelligence worden getoond.

Het SAS Forum is met name geschikt voor decision makers en IT-specialisten uit diverse branches, waaronder financiële dienstverlening, retail, industrie, gezondheidszorg, overheid en pharma en vindt plaats op woensdag 4 oktober in congrescentrum 'De Heerlickheijd van Ermelo'. Meer informatie is te vinden op www.sasforum.nl.

Partners
Tijdens het SAS Forum zullen ook de SAS-partners aanwezig zijn die verregaande expertise hebben ontwikkeld op het gebied van SAS-oplossingen en succesvol zijn in het positioneren van de SAS-propositie bij klanten. Deze partners zijn: Atos Origin, Business & Decision, fiNext, OCS Consulting, Ordina, PW Consulting, en Zentys.

Dertig jaar SAS
SAS is marktleider op het gebied van business intelligence-software en dienstverlening. Meer dan 40.000 bedrijven, waaronder 96 van de top 100 van de Fortune Global 500-organisaties, gebruiken SAS-software om hun prestaties te verbeteren door grote hoeveelheden gegevens inzichtelijk te maken om zo sneller accurate zakelijke beslissingen te nemen; winstgevender relaties te ontwikkelen met leveranciers en klanten; wet- en regelgeving na te leven; baanbrekend onderzoek te verrichten en betere producten te ontwikkelen. SAS is toonaangevend in data-integratie, data-opslag en geavanceerde business intelligence toepassingen vanuit een enterprise intelligence platform.

SAS levert haar klanten al sinds 1976 The Power to Know. Er werken wereldwijd 10.000 mensen verspreid over 424 kantoren. SAS staat voor drie decennia groei op rij: resulterend in een recordomzet van 1,68 miljard dollar in 2005. SAS' visie, 'meer dan het denkbare uit data halen' en haar missie, met SAS-software meer waarde toevoegen aan ondernemingen, blijven ook in de komende periode ongewijzigd. Meer informatie is te vinden op www.sas.com/nl.

Meer informatie voor de redactie:
SAS Institute B.V.
Hetty Boerakker
t: (035) 699 68 49
e: hetty.boerakker@snl.sas.com

PublieksWerk B.V.
Marije Verdouw
t: (020) 486 21 39
e: sas@publiekswerk.nl