Gemeente Smallingerland

Maatschappelijke beurs 4 oktober in Lawei
22 september 2006

De Maatschappelijke Onderneming Smallingerland (kortweg MOS) organiseert woensdag 4 oktober een maatschappelijke beurs. Deze is vooral bedoeld om inwoners te laten kennismaken met vele maatschappelijke organisaties die actief zijn. Onderwerpen als kinderopvang, thuiszorg, sociale werkvoorziening, GGD, verkeersveiligheidsorganisaties en woningcorporaties zijn allemaal aan de orde.

Ook de gemeente is van de partij. Heel veel onderwerpen waar de gemeente zich mee bezig houdt, hebben te maken met welzijn. U kunt rekenen op toelichtingen over ons beleid op het gebied van verkeer(sveiligheid), het vernieuwde Jeugdloket presenteert zich, er is informatie over hoe de gemeente omgaat met spelen en speelterreinen, we vertellen hoe we omgaan met de invoering van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning en vragen aandacht voor de leerplicht en de maatregelen die de gemeente neemt om vroegtijdig schoolverlaten te voorkomen.

U bent van harte welkom, woensdag 4 oktober tussen 10.00 â 17.00 uur in De Lawei. Toegang is gratis. Meer informatie op www.mosweb.nl