Uitnodiging: Lintjesregen voor dierenhelden op Dierendag

Dierenbescherming

http://www.dierenbescherming.nl

UITNODIGING: LINTJESREGEN VOOR DIERENHELDEN OP DIERENDAG

Geachte redactie,

De Dierenbescherming zet op Werelddierendag echte dierenhelden in het zonnetje! Op 4 oktober is Proeflokaal de Waag aan de Markt 38 in Arnhem vanaf 15.30 uur de locatie waar zo'n 90 Nederlanders die een bijzondere daad voor dieren hebben verricht een lintje van de Dierenbescherming ontvangen.

Die heldendaden zijn zeer uiteenlopend en uitgevoerd door jong en oud! Van de brandweerman uit de straat die een kat uit een boom haalt en een ventje van twaalf dat gewonde meeuwen redt tot een vrouw die haar leven wijdt aan de opvang van gedumpte huisdieren.

De uitreiking van de lintjes start om 16.00 uur. De winnaar van de publieksprijs, het 'superlintje', wordt om 17.30 uur bekendgemaakt. Een machinist die zijn trein stilzet om een kalf te redden, de eigenaar van een dierenwinkel die zijn laatste vissenkom op de straatstenen stukgooit en een zakenman die flink in de buidel tast om jaarlijks vierhonderd koeien in de wei te houden. Dat zijn de drie kandidaten voor het superlintje van de Dierenbescherming. Tot woensdag 4 oktober 12.00 uur kan het publiek terecht op www.dierenbescherming.nl om zijn voorkeur voor één van de drie kandidaten kenbaar te maken. De winnaar van het superlintje ontvangt een geldbedrag van 7.500,-- euro te besteden aan een goed dierendoel naar keuze.

U bent van harte welkom om de Lintjesregen van de Dierenbescherming op 4 oktober bij te wonen. Wilt u zo vriendelijk zijn mij te via ndo@dierenbescherming.nl te melden of op uw komst gerekend mag worden?

Met vriendelijke groet,
DIERENBESCHERMING

Niels Dorland,

070 - 31 42 731