Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Officiële opening eerste Albanese eetcafé in Nederland

Beleef en proef de sfeer in het eerste Albanese eetcafé in Nederland: Eetcafé Pizzeria Gino. Maak kennis met deze eetgelegenheid tijdens de spectaculaire officiële opening op woensdag 4 oktober vanaf 17.00 uur. Het SBS 6 programma Hart van Nederland is ook aanwezig.

De familieleden Nico en Bayram Osa combineerden hun afkomst en horeca-ervaring; het resultaat: Eetcafé Pizzeria Gino. Het pand is ingericht volgens een speciaal concept. Het eetcafé met bar verbeeldt het moderne, zakelijke leven. De pizzeria ademt een romantische en klassieke sfeer met muurschilderingen en een beschilderd hemelplafond.

De laanmanagers van de Strevelsweg, die in opdracht van de deelgemeente Feijenoord en het OBR werken, hielpen Nico en Bayram bij het verwezenlijken van hun ideeën. Aan de opening van Gino wordt medewerking verleend door studenten van Hogeschool InHolland. Deze studenten werken vanuit hun projectbureau Het Jonge Noorden op Zuid aan verbetering van de sociale samenhang in de wijk.

De eigenaars van Gino, de laanmanagers en de studenten informeren u graag over de geschiedenis, het zakelijke avontuur, kansen en mogelijkheden op de Strevelsweg. Ze ontvangen u graag woensdag 4 oktober vanaf 17.00 uur in Eetcafé Pizzeria Gino, Strevelsweg 63-65. De officiële opening is om 18.00 uur.