Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Power Platform Evenement: Nobody = Perfect

"Einstein had een beperking. Maar zijn dyslexie was geen belemmering om de beroemdste natuurkundige aller tijden te worden".

Op 4 oktober 2006 zal het Power Platform van de Hogeschool Rotterdam in samenwerking met Nobody = Perfect en Events in Motion een evenement organiseren speciaal dóór en vóór studenten met een beperking. Deze dag staat geheel in het teken van de ontwikkeling van studenten met een beperking op diverse gebieden.

Voorafgaand aan het evenement vindt er vanaf 15.00uur tot 16.00uur een workshop "Omgaan met studenten met een beperking" plaats in het auditorium op de locatie Kralingse Zoom van de Hogeschool Rotterdam voor 450 studenten van de lerarenopleiding. Tijdens deze workshop wordt door middel van een quiz en verschillende cases de studenten duidelijk gemaakt wat een leerling met een beperking meemaakt tijdens een opleiding en hoe een leraar de drempels voor de leerling weg kan nemen.

Vanaf 15.45uur worden de overige gasten ontvangen in de Passage waar de gelegenheid is om in een uniek gecreëerde sfeer met elkaar bij te praten en ieder zijn of haar plaats kan innemen voor het spektakelstuk van de middag.

Om 16.00 uur wordt in de passage het publiek verwelkomd door de voorzitter van het Power Platform, Denise VanderBroeck, bekend van de Mis(s) verkiezing afgelopen jaar bij de TROS. Hierna wordt het eerste deel van de presentatie van de kledinglijn van Nobody = Perfect gepresenteerd, welke comfortabele, hippe en leuke kleding ontwikkelen vanuit een "zittend perspectief."

Voorafgaand aan het tweede deel van de kledingpresentatie welke door modellen die allen hebben meegedaan aan de Mis(s) verkiezing, worden geshowd, wordt de Powerpen door Denise overhandigd aan een student met een beperking die een bijzondere prestatie heeft verricht. Eén van de Nederlandse top rolstoeldansparen maakt zich de catwalk eigen om twee schitterende uitvoeringen te geven. Tevens zal ook Breaky zijn rolstoel- breakdanceact vertonen op de verlichte podiumvloer.

Tussendoor spreken verschillende prominenten het publiek toe over hun visie op het onderwerp. Het evenement wordt afgesloten door de overdracht van het voorzitterschap van het Power Platform.


---

Projectnaam: Nobody = Perfect Initiatiefnemer: Power Platform Hogeschool Rotterdam Uitvoerder: Events in Motion, eventmanagement & productions

Datum: Woensdag 4 oktober 2006 Aanvang: 15.45 uur

Voor de aanwezige pers is een aparte ruimte gereserveerd waar vandaan diverse beelden en foto's genomen kunnen worden. Gezien de verwachte animo vragen wij u zich aan te melden voor deze dag.

http://www.hogeschool-rotterdam.nl/powerplatform
Meer informatie & aanmeldingen: Erik Schoormans 06 247 33 620

erik@eventsinmotion.nl


---- --