Gemeente Soest

Wijkschouw Klaarwater

Datum: 25/09/2006

Inbreng bewoners gevraagd voor wijkschouw Klaarwater

Op woensdag 4 oktober 2006 om 19.00 uur is er een wijkschouw in Klaarwater. Het wijkbeheerteam trekt op deze avond door de wijk waarbij de aandacht met name uitgaat naar straatverlichting en veiligheid. Wijkbewoners zijn van harte welkom om mee te gaan en het wijkbeheerteam te wijzen op aandachtspunten.

De start is bij het Ontmoetingscentrum Klaarwater aan de Wiardi Beckmanstraat 475 te Soest.

Het team ziet graag van de bewoners waar het schort aan de openbare verlichting en veiligheid. Van elk aandachtspunt wordt een melding gemaakt. Het team streeft er naar om de bewoners duidelijkheid te geven over de meldingen en indien mogelijk, wanneer deze kan worden behandeld/opgelost.

Het wijkbeheerteam bestaat uit inwoners van Klaarwater die zich sterk maken voor uw belang in de wijk. Zij overleggen ook regelmatig met woningcorporatie Portaal, SBBS en de politie. Door veel overleg kan het team ook veel verbeteren. Zij kunnen dit nog beter doen met de steun en inbreng van de wijkbewoners. Daarom hecht zij ook veel belang aan de inbreng tijdens de wijkschouw. Het is handig om de fiets mee te nemen zodat men de route met het team mee kan fietsen en onderweg aandachtspunt(en) kan laten zien.

De bewoners die meedoen aan de wijkschouw krijgen binnen een maand na de schouw een uitgebreid verslag thuisgestuurd met daarin de vragen en oplossingsrichting. Dit verslag is rond die tijd dan ook terug te vinden op deze website of www.klaarwater.nl. Andere bewoners ontvangen een brief met daarin een korte samenvatting.

Meer informatie?

Bewoners kunnen voor meer informatie contact opnemen met Carrien Eenhoorn, wijkcoördinator, telefoonnummer 035-6093483 of per e-mail: eenhc@soest.nl of met Maarten Keim, secretaris van het wijkbeheerteam, telefoonnummer 035-6011860 of per e-mail: keimm@klaarwater.nl.

Meer informatie over het wijkbeheer in Klaarwater vindt u hier.

© 2004 Gemeente Soest - Disclaimer