LLiNK

Rotterdam, 2 oktober 2006


- PERSBERICHT -

Eén grote beestenboel in MoveYourAss

MoveYourAss in het teken van Wereld Dieren Dag

Woensdag 4 oktober is het Wereld Dieren Dag. Een goed moment om te kijken of er in Rudy Mackay een waardige opvolger schuilt van de onlangs gesneuvelde Steve 'Crocodile Hunter' Irwin. Hij krijgt in de 3FM-studio onder andere gezelschap van enkele slangen, een zwarte weduwe en een reuzepad! Zal Rudy nog uit z'n woorden komen met een Python om zijn nek? Je hoort het in de uitzending! MoveYourAss is dinsdag 3 oktober vanaf 22.00 uur te beluisteren op 3FM.

De 4 vragen van MoveYourAss worden vandaag voorgelegd aan een band met een wel heel toepasselijke naam, Be Your Own Pet! Ook horen we wat het favoriete huisdier is van de Noorse zangeres Maria Mena (van de hit 'Just Hold Me').

Verder geven we in de uitzending een honden- en poezenverwenpakket weg en hoor je de laatste intriges uit het dierenrijk in 'Dier In Het Land'. En natuurlijk rapt ook Sykes weer over het nieuws van de week.

MoveYourAss is elke dinsdag vanaf 22:00 uur te beluisteren op 3FM. MoveYourAss is een programma van LLiNK. Met haar programma's wil LLiNK kijkers en luisteraars inspireren een bijdrage te leveren aan een vrije, eerlijke en duurzame wereld. LLiNK zendt uit op Nederland 3, Radio 1, 3FM, Radio 5 en www.LLiNK.nl.


---

EINDE PERSBERICHT