TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 02-10-2006

Internet
TALENT.STERREN.NL

NIENKE WINT TROS-TALENTENJACHT

Nienke is de winnares geworden van de TROS-talentenjacht op TALENT.STERREN.NL. Met de meeste stemmen liet Nienke in de tweede ronde negen kanshebbers achter zich en wist zij na een spannende strijd de hoofdprijs te bemachtigen: een optreden tijdens het 'TROS Muziekfeest: Sterren voor dieren'.

Woensdag 4 oktober a.s. brengt Nienke op het Kerkplein in Arnhem tijdens het hoofdprogramma van dit muziekspektakel haar nummer 'Na regen komt weer zonneschijn' ten gehore. Daarmee meet zij zich die avond aan de optredens van andere Nederlandse artiesten zoals BZN, Guus Meeuwis, Helmut Lotti, Belle Perez, Lucas & Gea, Nick & Simon, Jannes, Wolter Kroes en Marianne Weber. Zij zorgen voor een sfeervol feestje in het centrum van Arnhem.

Ook de vier runner-ups krijgen een kans op faam. Dellie Pfaff, John, Linsey en Sjonnie & Anita verzorgen het voorprogramma van het 'TROS Muziekfeest: Sterren voor Dieren'. Het gehele muziekspektakel is op woensdag 4 oktober a.s. vanaf 19.00 tot uur live te volgen via WWW.STERREN.NL. De tv-uitzending is vrijdag 6 oktober a.s. te zien om 20.30 uur op Nederland 1.

Na de zeer succesvolle eerste Sterren.nl-talentenjacht is TROS in september gestart met een nieuwe talentenjacht. Door middel van twee stemrondes is een Top 10 van talenten geselecteerd. Vijf liedjes die in de eerste ronde de meeste stemmen hebben vergaard, zijn automatisch in de Top 10 van de tweede ronde gekomen. De andere vijf liedjes zijn gekozen door een jury binnen de TROS. In de tweede ronde is er gestemd op de Top 10. Presentator Daniël Dekker heeft in het TROS-radioprogramma Gouden Uren Nienke als winnares bekendgemaakt.

Voor meer informatie: http://talent.sterren.nl.




TROS