Provincie Limburg

TV serie Limburg Grensverleggend Woensdag 4 oktober start de TV-serie Limburg Grensverleggend op TV

Limburg. In deze TV serie komen de Versnellingsagenda en de Campagne Limburg Imago samen. Limburg is een provincie waar de mogelijkheden grenzeloos zijn. Een provincie waar mensen wonen en werken die niet afwachten maar alvast van start gaan. Waar gewerkt wordt aan vooruitgang, aan innovatie. Waar bedrijven producten van wereldniveau op de markt zetten en waar men trots is op hun eigen kunnen. Dit gevoel wordt getoond in de tv serie Limburg Grensverleggend. In deze serie die vanaf 4 oktober wordt uitgezonden op TV Limburg komen met name de mensen achter de schermen van het bedrijf aan het woord die met trots vertellen over het product dat zij (helpen) maken.

De serie bestaat uit dertien wekelijkse afleveringen van vijf minuten en wordt uitgezonden op de woensdag in de uitzendcarrousel vanaf 18.00 uur. En wordt herhaald op de vrijdag. De uitzendingen zijn verder te bekijken op www.versnellingsagenda.nl onder Limburg Grensverleggend.

De eerste uitzending staat in het teken van Duik Combinatie Nederland B.V. Deze onderneming, die gevestigd is in Weert, heeft 48 werknemers in dienst en heeft een uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van onderwater werkzaamheden. Het werkgebied van de onderneming omvat naast Nederland ook landen als Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Hongkong, Dubai en Afrika.

3-10-2006 10:39