Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

VOOR DE ÉCHTE FANS:
THE DEVIL WEARS PRADA EXCLUSIEF IN TUSCHINSKI

Amsterdam, 2 oktober 2006 - Eindelijk is het zover: de verfilming van het boek The Devil Wears Prada komt naar Nederland. Op woensdag 4 oktober is er in het Tuschinski theater in Amsterdam geheel in stijl een speciale Ladies Night met een vertoning van de film. Tevens heeft Tuschinski de eer om de nu al veelbesproken film van 7 tot 12 oktober exclusief te tonen aan de échte fans. Vanaf 12 oktober is de film in alle bioscopen in Nederland te zien.

Ladies Night 4 oktober!
Voorafgaand aan de exclusieve en reguliere voorstellingen is er op woensdag 4 oktober een speciale Ladies Night in Tuschinski. De film wordt dan voor het allereerst vertoond. Dit natuurlijk geheel in stijl: onder het genot van cocktails, hapjes, muziek en last but not least een goodie bag. Kaartjes hiervoor zijn verkrijgbaar vanaf E 13,50 in beperkte oplage, dus wees er snel bij! Ontvangst met welkomstcocktail is vanaf 20.00 uur, de film begint om 21.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.tuschinski.nl.

Exclusiviteit in art deco stijl
Een sfeervollere locatie is er niet: het Tuschinki theater in Amsterdam heeft allure van de hoogste plank. Met haar glamoureuze art deco-entourage en de prachtige Zaal 1 is het theater dé ideale setting voor de film The Devil Wears Prada, met in de hoofdrol onder andere Meryl Streep. De echte fans kunnen van 4 en 7 tot 12 oktober de rest van Nederland net een stapje voor zijn. Tuschinski vertoont op deze dagen de film geheel exclusief.

Het fameuze theater Tuschinski in Amsterdam - al ruim 75 jaar een begrip in de filmwereld - is in 1911 opgericht door Abraham Tuschinski en opende haar deuren op 28 oktober 1921. Het Franse Pathé, inmiddels eigenaar van het gebouw, verschafte hem destijds de benodigde licentie en leverde materialen voor de bouw. Het theater is bedreven in de organisatie van grote evenementen.

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa van het Pathé Tuschinski Theater. Reserveren kan via de Pathélijn: 0900 1458 of via www.tuschinksi.nl