Ingezonden persbericht


Persbericht: Eindronde verkiezing 'Single van het Jaar'

4 oktober start de eindronde van de verkiezing voor de 'Single van het Jaar'

Nijmegen 3 oktober 2006: Een belangrijk deel van de 2.500.000 singles in Nederland presenteert zich met een profiel en foto op datingsites (en andere 'social networking' sites) en proberen zo van de 'single status' af te komen. Hoe kan men met profiel en foto eigenlijk nog positief opvallen tussen die duizenden anderen? Dat was de aanleiding voor MVlife om hieromtrent een verkiezing te organiseren.

De jury heeft gesproken...
Afgelopen twee maanden kon iedereen zich aanmelden om deze titel in de wacht te slepen. In totaal dachten zo'n 150 singles voor de titel Single van het Jaar in aanmerking te komen. De jury, bestaande uit onder andere de redactie van MVlife en Datingcoach Irma Ellens Maat, heeft zich afgelopen week over alle inzendingen gebogen en daaruit is de top negen ontstaan. Volgens de jury zijn deze negen profielen de beste, origineelste of leukste uit alle inzendingen. Nu de jury heeft gesproken is het tijd voor de rest van Nederland om een oordeel te vellen.

Het publiek velt het eindoordeel...
Vanaf woensdag 4 oktober kan iedereen via MVlife zijn stem uitbrengen op zijn favoriet. http://www.mvlife.nl/singlevanhetjaar/

Om te voorkomen dat het een verkiezing wordt van de 'knapste' single, wordt er onder meer beoordeeld op de volgende kenmerken:
- zorgzaam

- ambitieus

- spontaan

- zachtaardig

- sportief

- betrouwbaar

Vrijdag 3 november sluit de stemronde en op maandag 6 november zal op MVlife de winnaar bekend worden gemaakt.


- - -