Gemeente Amersfoort

Activiteitenkalender B en W Amersfoort

Woensdag 4 oktober t/m vrijdag 13 oktober 2006

Woensdag 4 oktober

13.30 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper opent het 10e Groot Kinderboekenfeest. Het thema van de Kinderboekenweek 2006 is 'De Leeuw is los'. Locatie: Scholen in de Kunst, Coninckstraat 58 te Amersfoort.

16.00 uur
Wethouder Eerdmans verricht op deze 'Dag van de Stage' de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst op het gebied van Leren & Werken. Locatie: Dierenpark Amersfoort, Barchmann Wuytierslaan te Amersfoort.

4 t/m 7 oktober
Een delegatie van het college bezoekt Valencia in het kader van de externe oriëntatie Vathorst. Locatie: Valencia.

Donderdag 5 oktober

15.00 uur
Wethouder Eerdmans plaatst samen met bewoners, bloembakken op de Graaf Janlaan. Locatie: Graaf Janlaan te Amersfoort.

Vrijdag 6 oktober

09.00 uur
Wethouder Eerdmans leest voor aan leerlingen van de Professor Groenschool in het kader van de kinderboekenweek. Het thema is: 'De Leeuw is los'. Locatie: Prof. Groenschool, Kortenaarstraat te Amersfoort.

Maandag 9 oktober

18.45 uur
Wethouder Eerdmans neemt deel aan een hospitality diner in het kader van het Ramadan Festival. Locatie: een gastgezin in Kruiskamp/Koppel.

11.30 uur
Wethouder Van 't Veld geeft het startsein voor de1e oplevering BNA-verbinding. Locatie: Laak & Eemhoven, Hof der Gedachten 20 te Amersfoort.

18.00 uur
Wethouder Van 't Veld spreekt tijdens de netwerkbijeenkomst van de Vereniging van Amersfoortse Ondernemers. Locatie: Dierenpark Amersfoort, Barchman Wuytierslaan 224 te Amersfoort

Dinsdag 10 oktober

17.15 uur
Burgemeester Van Vliet, wethouder Luchtenveld en wethouder Eerdmans bezoeken de afscheidsreceptie van Dick Regenboog. Hij neemt afscheid van LATEI projectontwikkeling en De Alliantie Ontwikkeling. Locatie: Restaurant Mariënhof te Amersfoort.

18.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper bezoekt de 'Dag van de Ondernemer'. Een feestelijk netwerkevenement voor alle ondernemers uit de regio. Locatie Theater De Flint, Coninckstraat 60 te Amersfoort.

Woensdag 11 oktober

10.00 uur
Wethouder Van 't Veld brengt een bezoek aan de bijeenkomst "Je hebt Jeugd en je wilt wat". Locatie: Museon, Stadhouderslaan 37 te Den Haag.

13.30 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper en wethouder Van Daalen bezoeken de prijsuitreiking van de Entente Florale. Minister Veerman reikt de nationale prijs uit voor groenvoorziening in stad en landschap. Burgemeester Van Vliet-Kuiper houdt een lezing met als titel 'Recht op groen'. Locatie: Ecodrome, Willemsvaart 19 te Zwolle.

11 t/m 13 oktober

Wethouder Kruyt gaat mee met de 'Stedenlink'-studiereis. 'Stedenlink' is een verzameling van elf steden die voorop lopen in de ontwikkeling van de maatschappelijke meerwaarde van ICT en de kenniseconomie voor stedelijke processen. Het thema van de studiereis is 'Europese samenwerking'. Locatie: Milaan en Turijn.

Donderdag 12 oktober

16.25 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper geeft de voorzet voor een discussie over de toekomst tijdens een themamiddag voor ambtenaren integrale veiligheid van de provincie Utrecht. Locatie: Gemeentehuis Soest, Raadhuisplein 1 te Soest.

18.00 uur
Wethouder Eerdmans neemt deel aan de Iftar-maaltijd op de Hof in het kader van het Ramadan festival. Locatie: de Hof te Amersfoort.

19.15 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper neemt deel aan de forumdiscussie tijden de feestelijke bijeenkomst ter gelegenheid van het 15-jarig bestaan van de Provinciale raad van Kerken in Utrecht. Locatie: Ontmoetingscentrum 'Inde Driehoek', Willemsplantsoen 1c te Utrecht.

Vrijdag 13 oktober
10.30 uur
Wethouder Van Daalen opent de foto-expositie 'Dak- en thuislozen'. Locatie: Stadhuis, Stadhuisplein 3 te Amersfoort.


---- --