Algemene Onderwijsbond

Gezamenlijk persuitnodiging van dagblad Trouw, het Instituut voor Nationale Onderwijspromotie, Giralis en de Algemene Onderwijsbond

Prijsuitreiking Trouw Talent Prijs

Geachte redacteur,

Morgen, woensdagmiddag 4 oktober, reikt staatssecretaris Bruno Bruins van Onderwijs de Trouw Talent Prijs uit aan studenten van lerarenopleidingen voor de beste afstudeeropdrachten. Er zijn twee categorien: studenten van de pabo en studenten van de lerarenopleidingen voortgezet onderwijs. Daarnaast is er de AOb-Straksvoordeklas prijs voor de student die bij zijn afstudeeropdracht het beste zijn team bij het project heeft betrokken. U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

Prijsuitreiking Trouw Talent Prijs
16.00-18.30
Prijsuitreiking zelf van 17.20-17.45

Provinciehuis Zuid-Holland
Statenzaal
Zuid-Holland Plein 1
Den Haag

Het jaarlijkse evenement is een initiatief van het Instituut voor Nationale Onderwijs Promotie en wordt mede-mogelijk gemaakt door het dagblad Trouw, onderwijsadviesbureau Giralis partners in onderwijs en de Algemene Onderwijsbond. Met de prijs willen de organisaties de beste afstudeeropdrachten van studenten op lerarenopleidingen belonen en laten zien dat de opleidingen vol zitten met talent.

Dit jaar waren er weer meer inzendingen, veertien van pabo-studenten en twaalf van de lerarenopleidingen (hbo en academisch) voorgezet onderwijs. Aan de opleidingen is gevraagd hun beste studenten voor te dragen. U vindt alle kandidaten hieronder.

De Trouw Talentprijs bestaat uit een geldbedrag van duizend euro, een bronzen trofee, een jaarabonnement op Trouw en een jaar gratis lidmaatschap van de AOb. De Straksvoordeklas-prijs bestaat uit een weekend in een Bilderberg-hotel en een jaar gratis lidmaatschap van de AOb.

De namen van de winnaars zijn pas na 17.20 bekend, rond 17.30 worden deze in een persbericht aan u toegestuurd.