USG People N.V.

Published: 07:00 04.10.2006 GMT+2 /Source: USG People NV /AEX: USG /ISIN: NL0000354470

AVA keurt aandelensplitsing USG People goed.

Almere, 4 oktober 2006. De Executive Board van USG People N.V. deelt mee dat tijdens de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 3 oktober 2006 de voorgenomen aandelensplitsing zoals aangekondigd op 14 september 2006 is goedgekeurd.

Als gevolg van de goedkeuring zal elk gewoon aandeel USG People N.V. van nominaal ¤ 1,- worden gesplitst in twee gewone aandelen met een nominale waarde van ¤ 0,50. Met Euronext Amsterdam N.V. is overeengekomen dat met ingang van 13 oktober 2006 de gewone aandelen USG People N.V. genoteerd zijn met de nieuwe nominale waarde van ¤ 0,50.

Deze aandelensplitsing past in het investor relations beleid van USG People, dat er op gericht is, om naast een hogere koers, de liquiditeit van het aandeel USG People te vergroten, het aandelenbezit meer internationaal te maken en om het percentage particuliere aandeelhouders te verhogen.

USG People N.V.
Executive Board

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Ron Icke, CEO
Telefoon + 31 (0)36 529 95 05

Profiel USG People
USG People biedt alle vormen van flexibele arbeid en uiteenlopende diensten aan op het gebied van human resources en customer-careservices. De groep, met hoofdzetel in Almere, is actief in een groot aantal Europese landen, waaronder Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië, Slowakije, Polen, Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal.

De merkenportefeuille van USG People bevat de merken Start, Creyf's, Proflex (General Staffing), Unique, Content, Technicum, Secretary Plus, StarJob, Express Medical, Ad Rem, SYS (Specialist Staffing), USG Innotiv, United Technical Solutions, United Technical Solutions Energy, Beaver ITServices, United ICT Solutions, USG Capacity, Financial Forces, HR Forces, Legal Forces, Utrechtse Juristen Groep (Professionals), Accea, Carela, United Restart, United MarketPlace (HR Services), Call-IT en Telecom Direct (Customer Care Services).

De aandelen USG People staan genoteerd aan de Effectenbeurs Euronext Amsterdam N.V. (ticker: USG) en zijn opgenomen in de Midkap-index (AMX).

Voor meer informatie over USG People of een van haar werkmaatschappijen verwijzen wij graag naar onze website www.usgpeople.com.