Sligro Beheer NV

Benoeming Henk-Jan Peterse tot directeur Sligro Bezorgservice groothandels

Begin augustus heeft Sligro Food Group bekend gemaakt in verband met de sterke groei (mede als gevolg van de overnames van VEN, Inversco en gedeelte Edah) de directieteams van de werkmaatschappijen Sligro Zelfbedieningsgroothandels en Sligro Bezorgservice groothandels te versterken. Hierdoor komt er binnen de hoofddirectie van Sligro Food Group meer ruimte voor overkoepelende concernzaken.

Na de eerdere benoeming van Walter de Wit tot Directeur Sligro Zelfbedieningsgroothandels maakt de hoofddirectie van Sligro Food Group nu bekend Henk-Jan Peterse (41 jaar) te zullen benoemen tot directeur Sligro Bezorgservice groothandels.

Henk-Jan Peterse heeft na zijn opleiding bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam een ruime ervaring opgebouwd binnen de foodbranche. Na een aantal commerciële functies binnen Unilever en het familiebedrijf Groothandel Peterse, was hij vanaf 2000 algemeen directeur van Lekkerland Benelux. Henk-Jan Peterse is woonachtig in Tiel, is gehuwd en heeft drie kinderen.

Henk-Jan Peterse zal per februari 2007 starten in zijn nieuwe functie.

Veghel, 4 oktober 2006

Namens directie Sligro Food Group N.V.,

K.M. Slippens

Directeur Foodservice

Tel. +31 (0)413 343 500

www.sligrofoodgroup.nl

---