Ingezonden persbericht


Persbericht

Inspectiedienst Verkeer en Waterstaat kiest Marqit Advisory voor begeleiding selectieproces van hardware voor mobiele oplossing

Den Haag, 4 oktober 2006 - Marqit Advisory gaat de Inspectiedienst Verkeer en Waterstaat begeleiden bij het selectieproces van een mobiele oplossing voor één van hun pilots op het gebied van eGovernment. De oplossing verhoogt de effectiviteit van toezicht door optimalisatie van werkprocessen en het toepassen van digitalisering. Voor het einde van 2006 wil de Inspectiedienst de keuze voor de meest geschikte hardware gemaakt hebben.

Marqit Advisory is als enige organisatie onafhankelijk in het begeleiden en adviseren van bedrijven die op zoek zijn naar de meest geschikte ICT-oplossing voor hun bedrijf. Als adviseur ondersteunt Marqit Advisory organisaties in het volledige selectieproces van ICT-oplossingen: van het bepalen van de eerste businessbehoefte tot de uiteindelijke match.

"De aanpak en methode waarop ze dit proces begeleiden gecombineerd met het werkelijk onafhankelijke karakter van hun dienstverlening maakt Marqit Advisory dermate onderscheidend in de markt dat de keuze voor hen snel was gemaakt", aldus Coen van Loon, projectleider van de pilot bij de inspectiedienst Verkeer en Waterstaat. "Wij hebben vertrouwen in hun aanpak en zien uit naar het selectieproces in de komende maanden."

"Dit traject is een grote uitdaging om te begeleiden, omdat dit het innovatieve karakter van eGovernment voor meerdere jaren zal ondersteunen", aldus Danny Frietman, Managing Consultant van Marqit Advisory

Marqit Advisory is onderdeel van Marqit, de onafhankelijke marktplaats voor de ICT.

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Marqit
Marqit is een onafhankelijke markplaats voor de ICT, die vraag en aanbod van ICT-oplossingen optimaal op elkaar afstemt. Marqit heeft als doelstelling eindgebruikers te ondersteunen bij hun oriëntatie en selectie van ICT-oplossingen. Marqit Advisory ondersteunt organisaties door het geven van maatwerk advies in complexere oriëntatie- en selectietrajecten. http://www.marqit.nl/advisory.

Voor meer informatie of fotografie kunt u contact opnemen met: Ingrid van den Nieuwenhof van LEWIS Communicatie BV

Tel: +31 (0)40 235 46 00
Fax: +31 (0)40 235 46 01
E-mail: ingridv@lewispr.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com