Ingezonden persbericht


Twee miljoen hits voor Sport in Nederland

STADSKANAAL - De sport-website van Sport in Nederland uit Stadskanaal is onlangs de twee miljoen hits gepasseerd. Sport in Nederland is in de zomer van 2005 van start gegaan en richt zich met name op de sportprestaties van Nederlandse sporters in binnen en buitenland.

Vernieuwde website

Begin 2006 heeft Sport in Nederland de website laten professionaliseren door JS-Systems uit Gieten. Jacob Slomp, de nog maar 17 jaar oude is beheerder, van de o.a. zo succesvolle profiel website Lovegirlz.nl vernieuwde de website van Sport in Nederland zo dat deze nu ook beschikt over twee speciale voetbalpagina's bestemd voor de Eredivisie en Jupiler League.

Regionaal Sportieuws

Sinds kort kunnen alle Nederlandse verenigingen een bijdrage leveren aan het succes van Sport in Nederland. Zo kunnen ze onder anderen verslagen van wedstrijden en uitslagen mailen naar de redactie van Sport in Nederland. Sport in Nederland heeft per provincie een aparte pagina ontworpen zodat er ruimte is voor alle regionale prestaties. "We ontvangen ontzettend veel mail van verenigingen, maar doordat hiervoor te weinig ruimte was op de hoofdpagina hebben we besloten deze verslagen te plaatsen onder de rubriek "regionaal sportnieuws". We willen deze dienst dan ook graag aanbieden en de verenigingen in de gelegenheid te stellen om hun verhaal gratis te publiceren op Sport in Nederland, " aldus Martijn Stuut van Sport in Nederland. Verenigingen kunnen wedstrijdverslagen, foto's en uitslagen mailen naar info@sportinnederland.nl en martijn@sportinnederland.nl

Column van talentvolle sporters

Met de keuze om tallentvolle sporter aan het woord te laten in een column deed Sport in Nederland een gouden greep. Zo bleek dat Schaatster Ireen Wust tijdens de Olympische Winterspelen in Turijn goud zou winnen op de 3000 meter en behaalde de talentvolle darter Michael van Gerwen de halve finale van de Bavaria World Darts Trophy.

Sport in Nederland is klaar voor de toekomst en is te vinden op www.sportinnederland.nl



Ingezonden persbericht