Politieberichten Binnensticht, 09.30 uur

Utrecht, 04-10-2006

Niet netjes

ZEIST- Op dinsdagmiddag werd een man aangehouden na belediging. Omstreeks 13.20 uur was een 28-jarige man het kennelijk niet eens met een medewerker van de sociale dienst en beledigde haar behoorlijk. De politie werd gewaarschuwd en de man uit Zeist werd aangehouden en meegenomen naar het bureau. Tegen hem zal proces-verbaal opgemaakt worden.

Alcoholcontrole

ZEIST- Op woensdagochtend werd van 00.15 uur tot 00.45 uur een alcoholcontrole gehouden op de Boulevard. Zestien bestuurders werden gecontroleerd en niemand van hen had teveel gedronken. Van 01.10 uur tot 01.40 uur werd een controle gehouden op de Utrechtseweg. Hier moesten achttien bestuurders blazen. Ook hier had iedereen zich prima aan de regels gehouden.

Rijden op gestolen fiets

ZEIST- Op dinsdag werd een fietsendief aangehouden. Omstreeks 15.00 uur kreeg de politie de melding dat een fiets was gestolen van de Promenade. Met een goed signalement op zak werd uitgekeken naar de 13-jarige verdachte. Op de Voorheuvel werd de jongen gezien maar wist hij te vluchten. Helaas voor hem, een agent herkende hem. De agenten gingen naar zijn woning maar hij was niet thuis. Zijn vader gaf aan dat hij zou bellen als zijn zoon thuis zou komen. Omstreeks 18.00 uur kwam de 13-jarige jongen uit Zeist aan het bureau om zich te melden. Hij werd aangehouden en ingesloten voor verhoor.