Politieberichten Eemland zuid, 09.00 uur

Utrecht, 04-10-2006

Toch nog gepakt

AMERFOORT- Op dinsdagmiddag liep een scooterrijder toch nog tegen de lamp. Omstreeks 15.15 uur zag een agent een scooterrijder (gegevens onbekend) rijden over de Miereveldstraat. Bij het zien van de agent reed de jongens hard weg. In een tuin trof de agent de bromfiets aan en de agent herkende dit apparaat van een bromfietscontrole op 22 september. Toen wist de bromfietsbestuurder te ontkomen. Nu dus niet en onderzoek wees uit dat er gerommeld was met het framenummer.

De politie heeft de zaak in onderzoek.

Slok op

AMERFOORT- Op dinsdagmiddag liep een alcoholrijder tegen de lamp. Omstreeks 16.45 uur werd de 56-jarige man uit Amersfoort gecontroleerd op de Soesterweg. De man bleek te hebben gedronken en blies op het bureau 505 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Gestolen fiets terug

AMERSFOORT- Op dinsdagavond werd een heler aangehouden. Omstreeks 18.30 uur stond een 36-jarige man uit Amersfoort bij zijn gestolen fiets aan het Operaplein. De nieuwe eigenaar vertelde dat deze fiets van hem was. De politie werd gewaarschuwd en de nieuwe eigenaar gaf aan de fiets te hebben gekocht van een 43-jarige man uit Amersfoort. De 43-jarige man werd aangehouden en meegenomen naar het bureau.