Woning kopen met winstzekerheid

Swiss capital & guarantee

Woning kopen met winstzekerheid

Nieuwe versie: met contactgegevens in laatste alinea

Zug, Zwitserland (4 oktober 2006) - Swiss Capital & Guarantee, gevestigd in Zwitserland en onderdeel van SICEG A.G., komt nog dit jaar met een primeur op de Nederlandse markt; de 'Waardevast Wonen Overeenkomst'. Deze overeenkomst garandeert een waardestijging van een woning na 10 jaar van maar liefst 55 procent. Bij de overeenkomst is inbegrepen een arbeidsongeschiktheid, woonlasten en overlijdensrisicoverzekering voor de overeengekomen periode.

Uit recent onderzoek onder potentiële woningkopers is gebleken dat er twee redenen zijn om de koop van een woning uit te stellen of er van af te zien; de angst om arbeidsongeschikt of werkloos te raken en dan de hypotheeklasten niet meer te kunnen betalen en de angst dat de waarde van de woning niet zal stijgen gezien de recente hypotheekrentediscussies. Deze angsten worden met de .Waardevast Wonen Overeenkomst. volledig geëlimineerd.

Swiss Capital & Guarantee herverzekert haar risico bij een grote Zwitserse verzekeringsmaatschappij. Daardoor worden de risico.s van de koper voor 100% afgedekt. Mocht de koper na een periode van 10 jaar zijn huis willen verkopen, dan is Swiss Capital & Guarantee verplicht het overeengekomen bedrag ervoor te betalen. Wil de koper zijn woning niet verkopen of kan hij ergens anders een hoger bedrag ervoor krijgen, dan is hij vrij in zijn keuze.

Potentiële kopers zullen met deze overeenkomst op zak sneller beslissen tot het kopen van een woning. Daarnaast zal het verminderde risico voor de hypotheekverstrekker ertoe kunnen leiden dat hypotheken makkelijker en sneller worden verstrekt.


--------------------------------------------------

Meer informatie over de 'Waardevast Wonen Overeenkomst'. vindt u op: www.siceg.com

contactpersoon: mr. F.M.C. Loyen 06-12850149 of 06-12318276