Ingezonden persbericht


Persbericht

4 oktober 2006

OSRAM zet Radware Application Delivery-oplossingen in

~ wereldwijde producent van verlichtingscomponenten zet Radware in voor onafgebroken beschikbaarheid van SAP/R3-applicaties en 100 procent uptime van het netwerk ~

Radware (NASDAQ: RDWR), de toonaangevende leverancier van geïntegreerde oplossingen voor het snel, betrouwbaar en veilig beschikbaar stellen van applicaties over IP, maakt bekend dat OSRAM Radware's oplossingen voor Application Front-End (AFE) en Application Access in gebruik genomen heeft. Met Radware kan de internationale lampenproducent garanderen dat belangrijke commerciële applicaties te allen tijde beschikbaar zijn voor klanten, partners en branches. Sinds de ingebruikname van Radware's oplossingen heeft OSRAM de betrouwbaarheid en veiligheid van zijn web-gebaseerde en SAP-applicaties sterk zien toenemen en is het netwerk geen enkele keer down geweest, zelfs niet bij onvoorziene onderbrekingen aan de ISP-zijde.

OSRAM is één van de twee grootste lampenfabrikanten ter wereld en heeft meer dan 36.000 medewerkers in ruim 150 landen. De producent had een oplossing nodig om MYOSRAM.com, het wereldwijde extranet dat de productcatalogus bevat, non-stop toegankelijk te maken voor het enorme netwerk van OEM's, retailers en klanten. OSRAM wilde tevens de beschikbaarheid van zijn totale suite van SAP-applicaties voor alle internationale medewerkers garanderen. OSRAM koos ervoor om Radware's oplossingen uit het gamma AFE en Application Access in te zetten binnen het grote wereldwijde netwerk dat zich uitstrekt tot China, Maleisië, Indonesië en Taiwan.

AppDirector (application delivery controller) en AppXcel (application accelerator) optimaliseren de meer dan 50 servers die OSRAM gebruikt en zorgen voor fail over-capaciteit, redundantie en spreiding van sessies over twee datacenters. Daarnaast maken ze SSL offloading mogelijk, verkorten ze de responstijd van SAP en beschermen ze het netwerk tegen denial of service-aanvallen, zodat MYOSRAM.com altijd beschikbaar en reactief is. De componenten LinkProof en LinkProof Branch uit Radware's Application Access suite zijn ingezet en leveren multi-homing-capaciteit met WAN en VPN acceleratie. Hierdoor kan OSRAM medewerkers in alle vestigingen op een betrouwbare en kostenefficiënte manier toegang geven tot de diverse applicaties via het internet.

"De inzet van Radware's oplossingen voorziet onze Aziatische vestigingen van continue toegang tot de SAP/R3-applicaties die in Europa centraal beheerd worden", aldus Robert Blattenberger, Senior Director of IT bij OSRAM. "De beslissende factor om met Radware in zee te gaan was dat Radware absolute betrouwbaarheid van onze netwerken kan garanderen. Wij zijn geen enkele andere leverancier tegengekomen die ons een foutvrij netwerk, optimale prestaties én beschikbaarheid van de applicaties kan bieden."

(387 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Radware
Radware (NASDAQ:RDWR) is wereldwijd een toonaangevende leverancier van geïntegreerde oplossingen voor application delivery die volledige beschikbaarheid, maximale prestatie, en complete beveiliging garandeert van alle bedrijfskritische netwerkapplicaties. Met de Radware-oplossingen worden bewerkings-en schaalbaarheidskosten verminderd. Wereldwijd gebruiken meer dan 3.000 bedrijven en carriers Radware's intelligente applicatieswitches om de productiviteit te verhogen en de winstgevendheid te verbeteren. Door kritische applicatie-intelligentie toe te voegen aan IP-infrastructuur, worden netwerken beter toegankelijk voor specifieke bedrijfsprocessen. Radware's APSolute productreeks levert een complete set aan applicatiemogelijkheden op het gebied van front-end, toegang op locatie, en beveiliging om het netwerk applicatie-intelligent te maken. Hiermee worden zakelijke transacties sneller, betrouwbaarder, en veiliger. Ga voor meer informatie naar www.radware.com.

###

This press release may contain forward-looking statements that are subject to risks and uncertainties. Factors that could cause actual results to differ materially from these forward-looking statements include, but are not limited to, general business conditions in the Application Switching industry, changes in demand for Application Switching products, the timing and amount or cancellation of orders and other risks detailed from time to time in Radware's filings with the Securities and Exchange Commission, including Radware's Form 20-F.

Voor verdere persinformatie, fotografie of een interview kunt u contact opnemen met Marisa Pumares van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: +31 (0)40 235 46 00 Fax: +31 (0)40 235 46 01 E-mail: marisap@lewispr.com Website: http://www.lewispr.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com