Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Detox programma: ruimte in je hoofd en beter in je vel

Detoxen in Hillside SU - Antalya

Amsterdam, oktober 2006 Het trendy vijfsterren design-hotel Hillside Su in Antalya verzorgt begin november 2006 reinigende en herstellende Detoxprogramma's. Doel: ontgifting van het lichaam. Het programma is samengesteld door de Amerikaanse voedingsdeskundige, gediplomeerd psycholoog en trainer Halé Sofia Schatz op het gebied van voeding, gezondheid en spirituele bewustwording. Tijdens een drie- of zevendaagse kuur zal zij de gasten begeleiden bij 'De Grote Schoonmaak' van het lichaam en het 'Verlichten'van de geest. Een boost voor je algehele welzijn dus, tegen het decor van het super-de-luxe Hillside Su hotel aan de Turkse Riviera.

Winterklaar
Nu de zomer definitief voorbij is, het werkende leven weer roept en de donkere dagen beginnen, zijn we eigenlijk wel weer toe aan een oppepper. Een mini-Detox is daarvoor het perfecte middel. Deze kuur ontslakt en ontgift, dwz: zorgt ervoor dat alle schadelijke stoffen die via lucht, water en voeding zijn binnengekomen, het lichaam verlaten. Een eeuwenoude traditie om lichaam en geest 'winterklaar' te maken. Vasten of een uitgebalanceerd dieet met veel groenten, sappen, fruit en kruidenthee zorgt ervoor dat alle in je lichaam opgeslagen giftige stoffen worden afgevoerd. Storingen in het stofwisselingsproces worden opgeheven en onderzoeken hebben uitgewezen dat het een probaat middel is voor wie last heeft van chronische vermoeidheid of zelfs diverse soorten allergieën. Na een detox voel je je fris, schoon en energiek; je vermoeidheid is verdwenen en je zit beter in je vel. Je bent weer klaar voor de start!

Beroemde begeleiding
Uiteraard staat de kuur onder deskundige begeleiding. Hillside Su heeft de Amerikaanse voedingsdeskundige Halé Sofia Schatz bereid gevonden de detoxprogramma's samen te stellen en te begeleiden. Al sinds 1975 inspireert, motiveert en begeleidt deze voedingsdeskundige, gediplomeerd psycholoog en trainer vanuit haar praktijk in Boston dagelijks mensen bij het vinden van praktische oplossingen voor een verantwoorde levensstijl. Haar aanpak, een combinatie van Mediterrane en Aziatische invloeden, is zò succesvol, dat zij zowel in de VS als in Europa bekendheid en aanzien heeft. Moeders, leraren en yogacentra zweren bij haar programma's, maar ook bedrijven, universiteiten en ziekenhuizen nodigen haar graag uit voor het geven van een seminar of college. Zij heeft al meerdere publicaties op haar naam staan, waarvan 'If the Buddha Came to Dinner' de bekendste is (2004, Hyperion). Geen belerend boek over hoe je gezond moet eten en leven, maar een combinatie van real-life stories, praktische info en verrukkelijke recepten. Het programma van Hillside Su biedt dan ook een andere kijk op eten; hoe eet je, wat ben je eigenlijk aan het doen als je eet en waar denk je dan aan? Doel: bewuster worden van wat je eet en zo meer inzicht krijgen in je eigen gedachten en diepere-denken. Het programma is inclusief een informatief werkboek en materiaal ter voorbereiding van de kuur.

Nb: de kuur is niet geschikt voor zwangere vrouwen en patiënten met zware medicatie of ernstige ziekten.

Het hippe, hotte en trendy Hillside Su hotel ligt in de Konyaalti-streek, pal aan zee, met het centrum van de stad Antalya op 10 minuten afstand. Wie wil onthaasten en zich op wil laden met positieve energie, is in dit unieke en exclusieve 5 sterren hotel met de strakke witte inrichting volledig op zijn plek. De zes enorme discoballen die de lobby domineren, zetten de zintuigen direct op scherp en in de avonduren wordt de witte ruimte kleurrijk verlicht door lichtshows. Het relaxte ritme van de lounge muziek is alom te horen is in het hotel, zowel in de 4 bars en de 6 restaurants (o.a. Sushi en Italiaans) die Hillside Su herbergt, als zelfs via onderwater luidsprekers in het openluchtzwembad. Verder zijn er indrukwekkend veel ontspanningsfaciliteiten, zoals een enorme fitnessruimte, een openluchtbioscoop, twee squash- en tennisbanen, Turks bad, sauna en een Spa die keuze biedt uit meer dan 16 soorten behandelingen. Voor meer informatie over Hillside Su en het Detox-programma: www.hillside.com.tr.



Ingezonden persbericht