Ingezonden persbericht


Persbericht

4 oktober 2006

BorderWare versterkt team met Vanessa Wade als Regionaal Directeur voor continentaal Europa

Londen, Genk - 4 oktober 2006 - BorderWare Technologies Inc. zet zijn Europese groei voort met de aanstelling van Vanessa Wade als Regionaal Directeur voor continentaal Europa. Het betreft een nieuw gecreëerde functie.

Vanessa Wade begint bij BorderWare met meer dan 20 jaar ervaring in het oprichten en leiden van toonaangevende verkoopondernemingen in de IT-sector, zowel in de Verenigde Staten als in EMEA. Onlangs nog lanceerde ze, als General Manager EMEA bij MailFrontier, met succes de MailFrontier producten op de EMEA-markt. Voor ze naar MailFrontier overstapte bekleedde ze diverse managementfuncties in toonaangevende technologische ondernemingen zoals Oblix, Macromedia en Allaire. Ze behaalde daar indrukwekkende groeiniveaus, zowel wat betreft klantenwerving, penetratie van het distributiekanaal en marktacceptatie.

Mike Fish, International Vice President van BorderWare Technologies: "Ik kijk ernaar uit om met Vanessa te werken aan de versnelling van onze groei in Europa. Ze heeft een uitgebreide ervaring op het vlak van mailbeveiliging en identiteitsbeheer, welke van onschatbare waarde zal zijn voor onze klanten. We hebben in Europa altijd sterk gestaan, met gevestigde partners. Ik verwacht dat de veranderingen in de beveiligingsmarkt de komende twaalf maanden in het voordeel van BorderWare zullen zijn, omdat de vraag naar single-policy, multi-protocolbeveiliging, codering en verhoogde moduleerbaarheid zal groeien."

"Dit is een uitstekend moment om naar BorderWare over te stappen", aldus Vanessa Wade. "Zij hebben de afgelopen elf jaar efficiënte oplossingen ontwikkeld voor de beveiliging van netwerken voor ondernemingen en overheden, terwijl bedrijven uit alle sectoren zich vandaag realiseren dat ze dit soort oplossingen nodig hebben. De solide technologie van BorderWare blijft op een innoverende manier omgaan met een probleem dat niet zal weggaan. Integendeel, het zal iedere dag aan complexiteit winnen. Onze technologie biedt een unieke maar uiterst efficiënte aanpak voor het verhogen van de veiligheid van e-mail bij bedrijven, maar laat onze commerciële partners ook toe om goed werk te verrichten met behulp van onze oplossingen."

Vanessa werd geboren in Polen en behaalde het diploma van het instituut van economie van Swidnica in Polen. Ze is getrouwd, heeft drie kinderen en woont in België.

BorderWare heeft nieuwe partnerships gesloten met Mitel voor VoIP...

BorderWare Technologies Inc. en Mitel®, leverancier van communicatieoplossingen, lanceren een gemengd product, gebaseerd op SIPassure VoIP security van BorderWare en het systeem 3600 Hosted Key van Mitel. Het akkoord combineert toonaangevende technologieën van de twee bedrijven om de nieuwe beveiligings-Gateway Mitel 3600 te creëren. Hierdoor worden diensten mogelijk die professionele beveiliging bieden voor VoIP op publieke IP-netwerken tegen lage kosten.

"We beschouwen het als een integratie van specialismen," legt Tim Leisman, CEO van BorderWare, uit. "De expertise van Mitel op het vlak van IP-telefonie staat buiten kijf. Ze hebben BorderWare gekozen voor onze deskundigheid en onze ervaring met IP-beveiliging van meer dan 12 jaar. Samen stellen we een VoIP-oplossing voor die zekerder is, makkelijker te gebruiken en radicaal goedkoper voor alle leveranciers van VoIP-diensten."

... en ControlPath op het vlak van compliance

ControlPath is de toonaangevende ontwikkelaar van geautomatiseerde oplossingen voor compliance management. Ze zijn nu partners van BorderWare geworden om tegemoet te komen aan de steeds intensere vragen van bedrijven, die te maken krijgen met complexere complianceproblemen. Het partnership verenigt de compliance management oplossing en expertise van ControlPath met de technologieën voor beveiliging, bescherming van berichten en compliance van BorderWare.

MXtreme van BorderWare, een bekroonde oplossing voor de beveiliging, verdediging en het conform maken van e-mail en SteelGate, een van de meest veilige firewalls ter wereld, zijn twee toonaangevende technologieën die tegemoet komen aan compliance-eisen. De Compliance Suite van ControlPath is een geautomatiseerde managementtool voor het naleven van regels die de kosten die een manuele compliance met zich meebrengt drukt en de efficiëntie verhoogt. Samen helpen de oplossingen van BorderWare en ControlPath ondernemingen om hun complianceprogramma's beter te beheren.

"We weten hoe belangrijk het is voor onze klanten en hun business om regels te respecteren. Vandaag kunnen we hen dus een volledige oplossing aanreiken," zegt Tim Leisman tevreden. "De complementariteit van onze markten en onze technologische expertises zullen bedrijven helpen om te beantwoorden aan de gevarieerde regels op het vlak van compliance, door het proces te automatiseren en de inhoud te beveiligen die zich in, door of buiten het netwerk beweegt."

Over BorderWare

BorderWare Technologies maakt internetcommunicatie veilig. Met de beveiligingsoplossingen voor content en applicaties van de onderneming kunnen klanten de risico's en bedreigingen die internetcommunicatie met zich meebrengt beperken. BorderWare, opgericht in 1994, heeft partnerships en overeenkomsten met de meest prominente ondernemingen in de sector ontwikkeld, waaronder Cisco Systems, F5 Networks, Kaspersky Labs, McAfee, PostX, Research in Motion (RIM), RSA Security, SUN Microsystems, Symantec en Ubiquity. Meer dan 8.000 klanten in 65 landen hebben BorderWare´s oplossingen gekozen vanwege de superieure veiligheid, schaalbaarheid, business continuity en lagere ´total cost of ownership´. In Nederland worden de producten van BorderWare gedistribueerd door NOXS, Actis en Qdis.

Ingezonden persbericht