Vestia beveiligt puien Hoefkade

Vestia den haag zuid-oost

In de nacht van 1 op 2 oktober jl. is aan de Hoefkade in de wijk Transvaal een glazen pui naar beneden gevallen. Gelukkig is niemand gewond geraakt.

Maatregelen
Om herhaling te voorkomen treft Vestia Den Haag Zuid-Oost vandaag de nodige maatregelen. De bewoners en omwonenden krijgen een brief van Vestia Den Haag Zuid-Oost waarin zij informatie vinden over de verdere gang van zaken.
Naast de maatregelen die getroffen worden, is Vestia direct gestart met het onderzoek naar een definitieve oplossing van dit probleem. Ook zijn er hekken om het complex geplaatst. Op deze manier is de veiligheid van bewoners en voorbijgangers gewaarborgd.

Over Vestia
Vestia Den Haag Zuid-Oost is een van de 13 Vestia-corporaties. Vestia biedt woonservice aan de bewoners van circa 72.000 woningen in Haaglanden, Rotterdam en in diverse plaatsen in het midden van het land. Vernieuwing van wijken en samenwerking met de zorgsector zijn twee voorbeelden van hoe het bedrijf haar maatschappelijke taak vervult. Vestia werkt volgens het concern-model. De 13 corporaties en de 4 vakbedrijven vormen de pijlers van het concern, waar in totaal 900 mensen werken. www.vestia.nl.


---

Noot voor de redactie,