Stage Entertainment versterkt internationaal management

Stageentertainment

Als gevolg van de sterke internationale groei van Stage Entertainment, de door Joop van den Ende opgerichte live entertainment onderneming, heeft de Raad van Bestuur de internationale bedrijfsvoering de afgelopen periode versterkt door het aantrekken van nieuwe managers op juridisch, commercieel en financieel terrein. Zij zullen vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam de diverse werkmaatschappijen in acht landen op de genoemde gebieden aansturen.

Per 1 oktober is Christiaan Bramer in dienst in de functie van International Manager Legal Affairs. Hij is afkomstig van de KLM waar hij nauw betrokken was bij de totstandkoming van de fusie tussen KLM en Air France.

Voor de functie van Director International Marketing and Sales werd Raymond van Buuren aangetrokken. Van Buurens carrière omvat internationale managementfuncties bij Publicis Nederland, Italië en Zwitserland.

Stephanie Hosman trad voor de zomer aan als International Finance Director. Zij heeft eerder CFO functies bekleed bij Wanadoo Nederland, een 100% dochter van France Telecom en bij Arcade Music Group.

Stage Entertainment is actief in Nederland, Duitsland, Spanje, Rusland, Frankrijk, Italië, Engeland en Amerika. Joop van den Ende is voorzitter van de Raad van Bestuur. De onderneming heeft een omzet van 600 miljoen euro en richt zich de komende jaren op verdere groei in Europa. De drie kernactiviteiten van Stage Entertainment zijn producties, eigen theaters en ticketing. Jaarlijks worden 40 tot 50 musicals, toneelstukken, ijsshows, dance events en concerten geproduceerd in de 32 eigen theaterlocaties of als toerende productie. Daarnaast heeft Stage Entertainment twee ondernemingen met diverse vestigingen - TopTicketLine en TicketOnLine - voor de kaartverkoop en marketingacties in Europa.

Voor nadere informatie:
Stage Entertainment, Maarten van Nispen
Telefoon: 020-3052.243
Mobiel: 06-2013 0790
E-mail: maarten.van.nispen@stage-entertainment.nl