Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Deloitte fast 50 bekend: ClubMessage op 26ste plaats en tevens genomineerd voor EMEA Fast 500

Breda, 4 oktober 2006 - Op donderdag 28 september zijn de winnaars van de Deloitte Technology Fast 50 aan pers en publiek bekend gemaakt tijdens de award ceremonie in Amsterdam. De Fast 50 is de jaarlijkse verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. Debutant ClubMessage kwam binnen op de 26ste plaats en is tevens genomineerd voor de Europese Fast 500 lijst.

Deloitte organiseert de Technology Fast 50 voor de zevende keer om snelgroeiende technologiebedrijven in Nederland de erkenning te geven die ze verdienen. TomTom is dit jaar het snelstgroeiende technologiebedrijf van Nederland, aldus de Deloitte Technology Fast 50.

ClubMessage neemt de 26ste plaats in op de Deloitte Technology Fast 50 ranking 2006, die is gebaseerd op de procentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar (2001-2005). De onderneming heeft de afgelopen vijf jaar een indrukwekkende omzetgroei weten te behalen vanwege het innovatieve karakter en de brede inzetbaarheid van de sms-toepassingen die het bedrijf ontwikkelt, van zakelijke planningtools tot mobiele marketingcampagnes en sms-voting in televisieprogramma's. Ondertussen heeft het bedrijf ruim 1000 klanten en meer dan een miljoen gebruikers in meer dan 10 landen.

"We zijn verheugd met deze plaats als binnenkomer, maar we hebben grotere ambities en verwachten binnen afzienbare tijd in de top 10 te komen," zegt Jeroen van Glabbeek, directeur en oprichter van ClubMessage. Naast de nominatie voor de nationale Fast 50, is ClubMessage ook genomineerd voor de EMEA Deloitte Technology Fast 500 Award. De uitreiking van deze Europese award zal plaatsvinden op 27 november 2006, tijdens de award ceremonie in Parijs.

Deloitte presenteerde de winnaars van de Technology Fast 50 in samenwerking met Euronext, FEM Business, Regus, ABN Amro, Prime Technology Ventures, Interconsultants, Human Capital Group, Lubbers & De Jong en AKD Prinsen van Wijmen. Voor meer informatie over de Fast 50, zie www.fast50.nl.

Over ClubMessage

ClubMessage bereikt wekelijks honderdduizenden mensen per sms, via haar eigen sms-netwerk of via operators: twee van de drie grootste uitgeverijen van Nederland werken met ClubMessage, de helft van alle sms-voting op televisie wordt mogelijk gemaakt door de technologie van ClubMessage, 90 procent van alle caf?s en clubs die hun klanten via sms bereiken, doen dit via ClubMessage, en bijna de helft van de Nederlandse sms-bedrijven maakt gebruik van technologie van ClubMessage. ClubMessage heeft meer dan 1000 klanten en meer dan 1 miljoen gebruikers in meer dan 10 landen.

Meer informatie is te vinden op www.clubmessage.nl

Voor meer informatie voor de pers:

Lubbers & De Jong BV

Margriet Luttikhuizen

T: (020) 421 05 65

E: margriet@l-dj.nl