Ingezonden persbericht


Woonwebsite 0900-design.nl vernieuwd

Den Haag, woensdag 4 oktober 2006 - 0900-design, exploitant van 0900-design.nl, heeft haar succesvolle woonwebsite die maandelijks duizenden bezoekers trekt een nieuwe look gegeven en loyaltysysteem geïmplementeerd.

Naast een nieuwe vormgeving is het kortingsysteem de belangrijkste toevoeging, waarmee regelmatig terugkerende klanten korting(sbonnen) via de website kunnen verzilveren. Verder is de website getoetst op de (nieuwe) wet- en regelgeving voor online zaken doen.

"Hoewel wij de website op een aantal punten, zeker in technisch opzicht, ingrijpend hebben verbeterd, is geprobeerd qua indeling dicht bij de oorspronkelijke versie te blijven", aldus Patricio de Boom, medeoprichter 0900-design. "Immers de website van 0900-design is pas 1,5 jaar online en onze huidige klanten moeten het gevoel houden dat ze met hetzelfde bedrijf te maken hebben. Kortom, dezelfde vertrouwde structuur met de juiste ondersteuning en service."

Met de restyling van de website en de technische verbeteringen die zijn aangebracht, is 0900-design beter in staat de huidige groei te faciliteren en bezoekers meer online-voordeel te bieden. Zo worden trouwe klanten beloond met ledenkorting, worden de bestellingen gratis thuisbezorgd, zijn er meer betaalmogelijkheden en kan er ingezoomd worden op afbeeldingen van de producten.

De site zal in de nabije toekomst ook in het Engels beschikbaar zijn.

Beleef het zelf op www.0900-design.nl

# # #

Over 0900-design
0900-design.nl wordt geëxploiteerd door 0900-design, gevestigd in Den Haag. 0900-design is een interieurwinkel met een breed assortiment designmeubels, verlichting en accessoires. Met veel passie vertegenwoordigd 0900-design zowel gerenommeerde merken als merken van aanstormend designtalent. De producten die worden geboden zijn bijzonder, exclusief en origineel.

De merken die 0900-design vertegenwoordigd zijn o.a.: AAN-UIT, Ahrend, Brunklaus Amsterdam, Dark, Droog Design, Cappellini, Goods, Heller, Herman Miller, Kartell, La Palma, Martinelli Luce, moooi, Rietveld-by-Rietveld, Thonet, Zanotta en meer nationaal en internationaal interieurdesign...

0900-design store
Veel van de producten die in de woonwebshop www.0900-design.nl worden getoond zijn te bewonderen in de 0900-design store, gevestigd in een prachtig Jugendstil pand in de Haagse wijk Zeeheldenkwartier.