ColorExpress vindt kleurpotlood opnieuw uit


Peuters kleuren het liefst met goede grip

VELDHOVEN, 20061004 -- ColorExpress introduceert nieuwe kleurproducten voor kinderen vanaf 2 jaar. Het assortiment bestaat uit kleurpotloden, waskrijt, viltstiften en vingerverf. Goed doordacht, veilig en uitvoerig getest. In alle kleuren van de regenboog. Het is natuurlijk belangrijk dat de kleurproducten goed passen in de kleine kinderhandjes. Want peuters kleuren het liefst met kleurtjes die een goede grip hebben. Vandaar dat de nieuwe kleurpotloden, waskrijt en viltstiften van ColorExpress extra dik, kort of driekantig zijn uitgevoerd.

Wat is er mooier dan een peuter die vol concentratie aan het kleuren is? Ze vinden het heerlijk om hun eigen wereld te scheppen. Met ColorExpress ontwikkelen ze hun creativiteit, fantasie en fijne motoriek. Tot ze er zelf een kleur van krijgen...

Je eigen tekening op internet
ColorExpress organiseert een speciale teken- en kleurwedstrijd waarmee fantastische prijzen te winnen zijn. De winnende tekeningen worden tentoongesteld op internet. Kijk hiervoor op www.colorexpress.nl.

Assortiment
Het nieuwe assortiment ColorExpress kleurproducten vanaf 2 jaar bestaat uit:
* Shorties kleurpotloden: 10 Kortjakjes extra dik
* Little thumbs waskrijt: 10 Kleinduimpjes extra dik
* Big points viltstiften: 10 Dikpunters viltstiften extra dik
* Mega colour kleurpotloden: 10 Kleurknotsen extra dik
* Triple viltstiften: 10 Driekantige viltstiften
* Triple kleurpotloden: 12 Driekantige kleurpotloden
* Finger paint verf: 4 Potten vingerverf
* Mega points viltstiften: 10 Viltstiften extra dik

Er is vanzelfsprekend rekening gehouden met uitwasbaarheid en niet wegdrukbare punten. De producten van ColorExpress zijn glutenvrij. ColorExpress wordt met zorg vervaardigd en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. De nieuwe kleurproducten voor kinderen vanaf 2 jaar zijn eenvoudig herkenbaar aan de felle Magentakleurige verpakking.
ColorExpress is verkrijgbaar bij speelgoedzaak, kantoorvakhandel, warenhuis en speciaalzaak.
Kijk voor meer informatie op www.colorexpress.nl.