Bedrijvengids presenteert 11.000 ondernemingen van Turkse origine


In Nederland unieke bedrijvengids verhoogt oplage naar 37.000 exemplaren

AMSTERDAM, 20061004 -- In Nederland zijn momenteel veel bedrijven van Turkse oorsprong actief die goed zijn voor een totale jaaromzet van ? 5.8 miljard. Deze ondernemingen, met een gemiddelde omzet van ? 387.000 per jaar, brengen hun opgedane kennis en technologie in praktijk om nieuwe industri?le en geografische markten aan te boren binnen de omvangrijke Turkse markt. Het zijn echter ook interessante partners voor Nederlandse bedrijven die sterke belangstelling hebben getoond voor etnomarketing in het algemeen en deze gerichte doelgroep in het bijzonder.

Sinds vier jaar bestaat de Webisrehberi Bedrijfsinformatiegids - vergelijkbaar met de Gouden Gids in Nederland - met daarin opgenomen de meest up-to-date gegevens van 15.000 Turkse ondernemingen die actief zijn binnen de Benelux (waarvan 4.000 in Belgi? en Luxemburg).

Deze unieke bedrijvengids wordt verspreid onder de in de gids vermelde bedrijven van Turkse oorsprong en gestuurd naar 5.500 Nederlandse en Belgische ondernemingen die in de afgelopen jaren grote interesse in Turkije hebben getoond en aan etnomarketing doen. De verspreiding van de Webisrehberi Bedrijfsinformatiegids wordt verzorgd door de RABO Bank die tevens al jarenlang als hoofdsponsor optreedt.

Ter gelegenheid van het eerste lustrum zal in 2007 de oplage verhoogd worden naar 37.000 exemplaren.

De marketing in Nederland voor deze bedrijvengids wordt verzorgd door Ciano Marketing Development. Dit bureau bestaat sinds 2001 en is opgericht door vier jonge Nederlandse ondernemers met ieder een etnische achtergrond. Ciano Marketing zorgt voor bekendheid bij Nederlandse ondernemers en voor de advertentie-exploitatie voor de bedrijvengids.

Voor meer informatie over de Webisrehberi Bedrijfsinformatiegids kijkt u op www.webisrehberi.nl en op www.cianomd.com vindt u meer info over Ciano Marketing Development.





Sedat Cakir