Gemeente Eersel


Nieuwsberichten


26-09-2006
Kempisch Bedrijvenpark

Inrichting in samenspraak met betrokkenen

Het bestuur van het Kempisch Bedrijvenpark (KBP) start met de uitwerkingsplannen voor de verschillende onderdelen van het bedrijvenpark. Als eerste wordt de inrichting van het zogenoemde Werk-woonbos ter hand genomen. Dat is het meest noordelijke en groene deel van het KBP, dat grenst aan Hapert-Zuid. Het bestuur wil omwonenden en betrokkenen, binnen de bestaande randvoorwaarden, invloed geven op de inrichting van het gebied.

Tijdens een informatieavond op woensdag 4 oktober in Den Tref in Hapert, geeft het bestuur de actuele stand van zaken en een toelichting op de plannen. Belangstellenden kunnen zich aanmelden voor de werkgroep Werk-woonbos, die deze avond door loting wordt samengesteld. In een aantal bijeenkomsten zal deze werkgroep zich ondermeer bezighouden met thema's als groen, wonen, werken, water en recreatie. Zij wordt daarin bijgestaan door deskundigen van de gemeente, de provincie en het waterschap.
De uitkomsten van de werkgroep worden naar verwachting in december 2006 aangeboden aan het bestuur van het KBP. Vervolgens wordt in januari 2007 eenzelfde werkwijze gestart voor de inrichting van het bedrijvengedeelte in samenspraak met betrokken ondernemers.

De informatieavond KBP vindt plaats op woensdag 4 oktober 2006 in gemeenschapshuis Den Tref, Alexanderhof 7 te Hapert, aanvang 19.00 uur.