Gemeente Winterswijk


Informatiebijeenkomst over de Notaristuin

28 september 2006

Binnenkort start de gemeente Winterswijk met de tweede fase van de opknapbeurt van de Notaristuin. Op woensdag 4 oktober aanstaande wordt een informatiebijeenkomst gehouden over de geplande werkzaamheden bij Zalencentrum Wamelink. De bijeenkomst is openbaar. Iedereen is welkom.

Al jaren bestond de wens om de Notaristuin op te knappen, beter toegankelijk en veiliger te maken voor het publiek. De ontwikkeling van de Notaristuin is opgenomen in het Masterplan en er is een plan opgesteld voor een opknapbeurt. In mei van dit jaar zijn de eerste werkzaamheden gestart. Er is een nieuw wandelpad aangelegd, begroeiing verwijderd en de nauwe doorgang naar de Roelvinkstraat is afgesloten.

Binnenkort start de gemeente met de tweede fase van de opknapbeurt. Dan wordt het wandelpad definitief afgerond, nieuwe verlichting aangebracht en nog extra doorzicht gecreëerd door beplanting te verwijderen, maar ook wordt opnieuw aangeplant. Tijdens de informatieavond zal de gemeente de werkzaamheden toelichten, ingaan op de zorg die is uitgesproken over de veiligheid en op de overlast die ervaren wordt in de Notaristuin. Er is gelegenheid voor het stellen van vragen.

De bijeenkomst vindt plaats bij Zalencentrum Wamelink, Wooldseweg 71 in Winterswijk, op woensdag 4 oktober om 19.45 uur. De zaal is vanaf 19.30 uur open.