Weber Shandwick benoemd tot Europees adviesbureau van het jaar

Weber shandwick

Weber Shandwick benoemd tot Europees adviesbureau van het jaar

NEW YORK, October 4 /PRNewswire/ --

Weber Shandwick is benoemd tot "Europees adviesbureau van het jaar" door The Holmes Group, uitgever van een leidend public relations industrie tijdschrift, in de derde jaarlijkse Europese Consultancy Report Card.

"Deze uitstekende markt erkenning laat onze groeiende kracht niet alleen in het Verenigd Koninkrijk zien, maar in het gehele continentale Europa, en is een uitstekend vervolg op de benoeming tot internationaal adviesbureau van het jaar 2005 door PRWeek U.K.", zei Harris Diamond, algemeen directeur van Weber Shandwick. "Ons succes is het resultaat van het krachtige optreden en de dynamische samenwerking die we hebben gezien in al onze markten in Europa onder leiding van ons Europees management team."

Paul Holmes, hoofdredacteur van The Holmes Report, heeft het optreden van public relations bedrijven gedurende meer dan 17 jaar geëvalueerd. In zijn rapport over Weber Shandwick schreef hij: "Nieuwe zaken hebben de afgelopen 12 maanden nieuw werk ingehouden voor American Airlines, de BBC, het Europees kamioenschap voetbal 2008, Kellog's, Royal Bank of Scotland, Tchibo en Warner Bros. Het bedrijf heeft momenteel 24 multinational opdrachten in Europa."

Weber Shandwick onderhoudt het grootste public relations netwerk ter wereld met meer dan 81 kantoren in bezit in 39 markten. Dit jaar heeft het bedrijf zijn bereik in EMEA uitgebreid in de Scandinavische regio en in Centraal en Oost Europa.

Over Weber Shandwick

Weber Shandwick is een van 's werelds toonaangevende wereldwijde public relations bedrijven met kantoren in de belangrijkste media, het bedrijfsleven en regerings hoofdsteden over de wereld. Het bedrijf is gespecialiseerd in strategisch marketing management, media relaties programma's, publieke zaken, reputatie management en uitgifte management, en voorziet in communicatie advisering. Weber Shandwick voorziet ook in gespecialiseerde geïntegreerde diensten inclusief Web relaties, ondersteunend adverteren, markt onderzoek en visuele communicatie. Ontdek meer op www.webershandwick.com. Weber Shandwick is een onderdeel van The Interpublic Group of Companies (NYSE: IPG), dat behoort tot 's werelds grootste adverteer en marketing service organisaties.

Contact: Laura Bachrach

+1-212-445-8467
lbachrach@webershandwick.com

Web site: www.webershandwick.com