Politie Zeeland


---


Z-2558-2006 Inbraak in kerk
Tussen dinsdag 22.00 en woensdag 16.30 uur werd ingebroken in een kerkgebouw in de gemeente Terneuzen.
Van de kerk werden twee ruiten vernield en er werden enkele collectebussen gestolen. De inhoud daarvan is onbekend.

Z-2559-2006 Rijden onder invloed
Woensdag om 16.00 uur werd op de Nieuwvlietseweg in Nieuwvliet een personenauto aangetroffen met een klapband.
De bestuurder, een 62-jarige man uit Dendermonde, bleek meer dan 4x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken te hebben maar hij werd niet rijdend in zijn voertuig aangetroffen. Toch werd zijn rijbewijs ingevorderd en kreeg de man een dagvaarding. Uit onderzoek bleek dat zijn auto was beschadigd en bij de rotonde richting Groede werd een spiegel van zijn auto aangetroffen.

Z-2560-2006 Bedreiging in Koewacht
Woensdagochtend werd in het politiebureau in Axel een 29-jarige man uit de gemeente Terneuzen aangehouden.
De man, die zichzelf op het politiebureau meldde, had omstreeks 00.40 uur in Koewacht een 28-jarige vrouw in de omgeving van haar woning met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp bedreigd.. De man en de vrouw zijn bekenden van elkaar. De man is in verzekering gesteld, de politie heeft de zaak nog in onderzoek.

Z-2561-2006 Rijden onder invloed, Ossenisse
Woensdag omstreeks 17.25 uur is een 63-jarige man uit de gemeente Hulst, onder invloed van alcohol, met zijn camper gedeeltelijk van de Zeedijk bij Ossenisse afgegleden.
De camper is met een kraan de weg weer opgetakeld. De bestuurder, die na het ongeval naar huis was gegaan en zijn voertuig had achtergelaten, bleek meer dan 4x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken te hebben. Zijn rijbewijs werd ingevorderd. Over schade aan de camper is niets bekend.

W-2562-2006 Rijden onder invloed, Vlissingen
Op de Koudekerkseweg werd woensdag om 21.00 uur een 51-jarige automobilist uit Waalwijk betrapt op rijden onder invloed.
De man had meer dan 4x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken. Zijn rijbewijs werd ingevorderd.


---- --