Lon Monasch stopt met Cristofori


AMSTERDAM, 20061004 -- Na vele prachtige jaren met Cristofori aan de Prinsengracht heeft Lon Monasch besloten zijn bedrijfsactiviteiten bij het Amsterdamse bedrijf te beëindigen. Cristofori heeft zich bewezen op diverse terreinen. De piano- en vleugelverkoop, de reeks klassieke en jazz concerten, de betrokkenheid bij onder meer het Prinsengrachtfestival alsmede de verhuur van zalen voor uiteenlopende symposia en feesten, zijn een aantal van de meest in het oog springende activiteiten van het huidige Cristofori.

`Het is meer dan schitterend geweest. We hebben alles meegemaakt en veel eigenhandig opgezet. Nu is het tijd geworden om op te houden', aldus Lon Monasch die sinds 1991 eigenaar is van Cristofori. Daarnaast spreekt Monasch zijn waardering uit richting het personeel dat hem al die jaren vakkundig heeft bijgestaan.

Tot 31 januari 2007 gaan alle geplande programma's, activiteiten en de verkoop van vleugels en piano's vanzelfsprekend gewoon door. Alle lopende garanties zullen na 31 januari 2007 worden ondergebracht bij de vestiging van een collega.

Monasch verheugt zich op de komende maanden waarin Cristofori nog onder meer vele uiteenlopende concerten op het programma heeft staan. `Elk concert en elk huwelijk binnen Cristofori blijft een belevenis, maar ze zullen voor mij nu persoonlijk nog specialer zijn dan in de voorgaande jaren', benadrukt Lon Monasch.





Cristofori