Status Quo komt naar Amsterdam

Mojo concerts

http://www.mojo.nl

PERSBERICHT

MOJO Concerts, Delft, 14 juni 2006

STATUS QUO KOMT NAAR AMSTERDAM

De karakteristieke rockband Status Quo komt weer naar Nederland. Op donderdag 5 oktober staat Status Quo in de Heineken Music Hall te Amsterdam. Status Quo heeft gedurende zijn bestaan vijftig Britse hitsingles gescoord; dat is het hoogste aantal ooit in de Rock 'n' Roll. En nog steeds is zanger Francis Rossi, terecht, nog lang niet van plan te stoppen. De voorverkoop voor het concert van Status Quo begint aanstaande zaterdag 17 juni 2006.

De band rond zanger/gitarist Francis Rossi en gitarist Rick Parfitt is één van de grootste uit de rockgeschiedenis. Naast Rossi en Parfitt bestaat de line-up van Status Quo uit toetsenist Andrew Bown, bassist John 'Rhino' Edwards en drummer Matt Letley. De vijfkoppige band Status Quo scoorde de eerste hitsingle in 1968. Hierna volgden de hits elkaar in snel tempo op, wereldwijd. 'Rockin' All Over The World, 'Down Down', 'Whatever You Want' en 'In The Army Now', zijn enkele voorbeelden van de klassiekers van Status Quo. In Nederland scoorde Status Quo meer dan twintig Top 40 hits.

Afgelopen vrijdag 9 juni op het Arrow Rock Festival, stond Status Quo voor het laatst op de Nederlandse planken. En ook in Lichtenvoorde was er waarschijnlijk niemand die de karakteristieke riffjes van het Britse gitaristenkoppel Rossi en Parfitt niet herkende. Onlangs is er een speciale toureditie van het succesalbum 'The Party Ain't Over Yet' uitgekomen.

Voor meer informatie: www.mojo.nl

STATUS QUO & SUPPORT ACT
Donderdag 5 oktober 2006
Heineken Music Hall, Amsterdam
Entree: Euro 39 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop start aanstaande zaterdag 17 juni om 10.00 uur door Ticket Service via de 150 grotere postkantoren, 100 grotere Free Record Shops, VVV's en GWK's, AUB Ticketshop,
0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl, en de bekende voorverkoopadressen.

Noot aan de redactie (