Gemeente Soest

Begrotingsmarkt

Datum: 18/09/2006

Presentatie meerjarenbegroting 2007-2010

Inwoners, verenigingen en instellingen kunnen reageren op financiële plannen gemeente Soest

De gemeenteraad Soest wil graag van haar inwoners, verenigingen en instellingen weten wat zij vinden van de meerjarenbegroting 2007-2010. Daarom organiseert zij op donderdag 5 oktober 2006 om 19.30 uur een begrotingsmarkt.

Op de begrotingsmarkt vinden op één avond, op drie plaatsen in het gemeentehuis, drie keer drie bijeenkomsten plaats, in totaal dus negen bijeenkomsten. Sprekers voeren in deze bijeenkomsten het woord en vervolgens kan men in gesprek of in discussie gaan met de aanwezige raadsleden en andere aanwezigen. Ook voor en na de bijeenkomsten kunnen raadsleden natuurlijk worden aangesproken.

Inwoners en woordvoerders van instellingen, belangenverenigingen, stichtingen en andere organisaties zijn van harte welkom om tijdens deze begrotingsmarkt op 5 oktober te komen praten over de financiële plannen.

Wilt u spreken en/of uw visie op de plannen toelichten? Meldt u uiterlijk 27 september 2006 aan bij de griffier Rien van Vliet: 035-6093492 of per e-mail vliem@soest.nl

De begrotingsmarkt is de eerste bijeenkomst in het kader van de behandeling van de begroting. Na de markt volgt de behandeling en de algemene beschouwingen op donderdag 12 oktober. De gemeenteraad stelt de begroting vast op donderdag 2 november.

* Digitale versie begroting

* U kunt ook op de begroting reageren door een reactie in het gastenboek te plaatsen.

© 2004 Gemeente Soest - Disclaimer