Politie Gelderland-Midden

Arnhem Veluwezoom

---

Vrouw gaat agent te lijf

Publicatiedatum: 5-10-2006 12:52:22

Arnhem - De Arnhemse politie heeft woensdagavond in het Spijkerkwartier een 38-jarige vrouw uit Arnhem aangehouden wegens mishandeling en belediging van een agent. De vrouw bleek onder invloed van alcohol. Rond half negen werden de agenten op de 1e Spijkerdwarsstraat door een passant aangeklampt die beweerde door de vrouw te zijn lastig gevallen. Daarbij wees hij op de Arnhemse die even verderop stond. Toen een van de agenten de vrouw aansprak begon ze de agent te slaan en te schoppen. Ook schold ze de agent uit tenoverstaan van omstanders. De vrouw werd uiteindelijk door beide agenten overmeesterd en is ingesloten. Bij de schermutseling was een van de agenten lichtgewond geraakt.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Doesburger aangehouden na huiselijk geweld

Publicatiedatum: 5-10-2006 12:48:22

Doesburg - Een 37-jarige inwoner van Doesburg is woensdagmiddag door de politie in zijn woning aangehouden wegens huiselijk geweld. De man zou zijn 35-jarige echtgenote hebben mishandeld en met de dood hebben bedreigd. De twee zouden in hun woning ruzie hebben gekregen over geld, waarbij de Doesburger zijn vrouw bij de keel zou hebben gegrepen. Toen de vrouw de woning was uitgelopen om bij bekenden de politie te waarschuwen zou hij zijn vrouw met de dood hebben bedreigd. De man werd later door de politie thuis aangehouden. Door de vrouw is aangifte gedaan.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Bromfietser op de bon na aanrijding

Publicatiedatum: 5-10-2006 12:47:47

Dieren - De politie van Dieren heeft woensdagavond een achttienjarige Dierenaar op de bon geslingerd nadat hij betrokken was geraakt bij een aanrijding op de Domeinlaan in zijn woonplaats. De jongen bleek op een onverzekerde bromfiets te rijden en had bovendien geen bromfietscertificaat. De aanrijding gebeurde rond acht uur, toen een 41-jarige Dierenaar met zijn auto uit een parkeervak de weg op reed en op de rijbaan wilde keren. Daarbij zag hij de bromfietser, die net aan kwam rijden, kennelijk over het hoofd.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---