Politie Gelderland-Zuid

Aanrijding op A2

Beesd, 05-10-2006 o Woensdagavond kreeg de politie een melding van een aanrijding op de A2 ter hoogte van Beesd waar meerdere voertuigen bij betrokken waren. De politie trof ter plaatse drie beschadigde autos aan.

Een 31 jarige automobilist uit Tilburg reed over de linkerrijstrook richting Den Bosch. Voor hem in dezelfde richting reden meerdere voertuigen. Op dat moment was er sprake van langzaam rijdend verkeer en moesten de autos voor hem remmen. De 31-jarige kon zijn voertuig niet op tijd tot stilstand brengen en botste tegen zijn voorganger. Door de klap werd dit voertuig tegen de voor hem rijdende personenauto aangeduwd.

Een bestuurder klaagde over nekklachten en werd door de ambulancedienst ter plaatse behandeld. De andere twee bestuurders beleven ongedeerd. Twee autos raakten zodanig beschadigd dat zij moesten worden afgesleept.

Tijdens het politieonderzoek bleek dat het voertuig van de 31-jarige niet gekeurd en verzekerd was. Daarnaast was de man niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt. (01)