Gemeente Hardenberg

Oktober 2006 - Kaveluitgifte De Kuilen II Bruchterveld van start

Kaveluitgifte De Kuilen II Bruchterveld van start

Donderdag 5 oktober 2006

In Bruchterveld worden in uitbreidingsgebied De Kuilen II vrijstaande, twee-onder-één-kap en sociale huur- en koopwoningen gebouwd. De gemeente Hardenberg geeft kavels uit voor 2 vrijstaande en 2 twee-onder-één-kap woningen. Inschrijven voor een kavel in De Kuilen II is vanaf nu mogelijk.

Nadat in een eerder stadium woningen zijn gebouwd ten zuiden van de Broekdijk, is in de afgelopen jaren ten noorden van de Broekdijk het woningbouwplan De Kuilen I gebouwd. Aansluitend aan de Kuilen I wordt nu woningbouwplan De Kuilen II gebouwd. Het gebied van De Kuilen II ligt ten oosten van de Juffrouw Schefferstraat. De gemeente Hardenberg geeft kavels uit voor 2 vrijstaande en 2 twee-onder-één-kap woningen. Beter Wonen Vechtdal bouwt 8 sociale huur- en koopwoningen.

Belangstellenden kunnen zich vanaf nu inschrijven voor een kavel voor een twee-onder-één-kap of vrijstaande woningen in De Kuilen II. De kavels zijn bestemd voor woningbouw in de vrije sector. Een brochure met daarin informatie over het plan en de inschrijfformulieren zijn af te halen bij het Loket Bouwen & Wonen in het gemeentehuis in Hardenberg. Het inschrijfformulier moet uiterlijk donderdag 2 november 2006 vóór 12.00 uur in bezit van de gemeente zijn. De loting/toewijzingsronde vindt plaats op woensdag 8 november 2006 om 16.30 uur in het gemeentehuis in Hardenberg.

Inschrijving voor woongebied De Kuilen II is uitsluitend mogelijk bij sociale en/of economische binding aan Bruchterveld. Ook moet men binnen een periode van 5 jaar voorafgaande aan de datum van uitgifte niet als eerste bewoner op een bouwkavel van de gemeente Hardenberg of van derden volgens het bevolkingsregister zijn gaan wonen. Bij inschrijving voor een 2-onder-1 kap kavel schrijven bouwer en medebouwer gezamenlijk als koppel in. Kavels worden uitsluitend toegewezen aan personen van 18 jaar en ouder.