Gemeente Hardenberg

Oktober 2006 - College start nieuwe ronde werkbezoeken

College start nieuwe ronde werkbezoeken

Vrijdag werkbezoek aan Rheeze en Diffelen

Donderdag 5 oktober 2006

Het Hardenbergse college van burgemeester en wethouders start morgen weer met een nieuwe ronde werkbezoeken. Vanaf nu brengt het college weer iedere maand een bezoek aan een kern, wijk of bedrijventerrein in de gemeente. Het bezoek van vrijdag gaat naar Rheeze en Diffelen.

Het werkbezoek start om 9.00 uur bij Jungle-Avonturencamping De Belten aan de Grote Beltenweg in Rheeze. Hier worden diverse actuele onderwerpen uit de omgeving Rheeze-Diffelen besproken en krijgt het college een rondleiding over de camping. Rond 10.30 uur wordt het college verwacht bij de boerderij van de familie Veurink. Vervolgens gaat het college op de fiets naar het struingebied bij de Uilenkamp in Diffelen. Onderweg wordt nog stilgestaan bij de Brink in Rheeze en de boogde locatie voor het pontje over de Vecht. Het werkbezoek wordt weer afgesloten bij de Jungle-Avonturencamping.

Naast het college en enkele medewerkers van de gemeente Hardenberg, nemen vertegenwoordigers van Plaatselijk Belang deel aan het werkbezoek. Het volgende werkbezoek is gepland op 27 oktober. Het college brengt dan een bezoek aan een bedrijventerrein in Hardenberg. Op 24 november staat een bezoek aan Gramsbergen op het programma.