Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

INFORMATIEAVOND NIEUWBOUW OUDE DUKENBURGSEWEG - MAAS-WAALKANAAL

Op donderdag 5 oktober a.s. om 20.00 uur organiseert Vastgoedontwikkeling Zuid-Nederland bv een informatieavond in het Wijkcentrum Dukenburg over de nieuwbouwplannen voor de locatie tussen de Oude Dukenburgseweg en het Maas-Waal kanaal in de wijk Zwanenveld.

De nieuwbouwlocatie bestaat uit de voormalige gronden van fruithandel Zegers en Ton Meij Wegenbouw. Op basis van gemeentelijke randvoorwaarden is in overleg met de gemeente Nijmegen een nieuwbouwplan ontwikkeld met ruim 200 appartementen in verschillende prijsklassen. Door Vastgoedontwikkeling Zuid-Nederland bv is een prijsvraag uitgeschreven onder een aantal geselecteerde architectenbureaus. Leenders Architecten uit Veghel is als winnaar gekozen en heeft een plan ontwikkeld met een hoogwaardige architectuur en uitstraling.

Voor de inrichting van de rond de nieuwbouw gelegen grond is een landschapsarchitect ingeschakeld. Dit gebied ontsluit de nieuwe woningen en is tevens openbaar toegankelijk, waardoor de omwonenden gebruik kunnen maken van dit nieuw aan te leggen groengebied.

Tijdens de informatieavond wil Vastgoedontwikkeling Zuid-Nederland bv de plannen voor de nieuwbouw en voor de inrichting van de openbare ruimte aan direct belanghebbenden en omwonenden presenteren. Ook zal aangegeven worden welke formele procedures doorlopen moeten worden voor realisering van het plan.

Contactpersoon: Vastgoedontwikkeling Zuid-Nederland bv ir. J.M.J.M. Vermunt
Saal van Zwanenbergweg 11
5026 RM Tilburg
Tel.: 013 - 631 63 50
E-mail: vastgoedontwikkeling@hetnet.nl

N.B. : Aan de aanwezige pers op 5 oktober a.s. kan op verzoek een dvd ter beschikking worden gesteld met foto's van het ontwikkelde plan, welke voor publicatie gebruikt mogen worden.


---- --