KPN NV

Den Haag, 04-10-2006

KPN opent Primafoon in Woerden

Morgen 5 oktober gaan de deuren van een nieuwe KPN Primafoon in Woerden open. De nieuwe winkel aan de Voorstraat nummer 64 wordt hét adres in Woerden voor deskundig en persoonlijke advies over de producten en diensten van KPN. Met deze opening zijn er nu 102 KPN Primafoons door heel Nederland. In de buurt van Utrecht kunnen klanten naast Woerden ook terecht in Bussum, Hilversum en Utrecht zelf.

Vestigingsmanager Johan van de Kolk en zijn team leggen bezoekers uit wat de nieuwste toepassingen zijn en wat die voor het dagelijkse leven kunnen betekenen. Heb je ooit gehoord van bellen via het internet maar wil je weten wat er allemaal bij komt kijken, bijvoorbeeld? Of misschien wil je advies over welk mobieltje de beste foto's maakt of ook als mp3 speler gebruikt kan worden. Bij KPN Primafoon vind je naast bekende producten voor bellen en internetten ook de nieuwste mogelijkheden op multimedia gebied, en alles van vertrouwde kwaliteit. Daarnaast biedt KPN Primafoon extra service, bijvoorbeeld het regelen van de inbouw van een carkit voor het nieuwe mobieltje.

Om de opening van de winkel te vieren pakt KPN Primafoon uit met een speciaal aanbod. De eerste 50 klanten die iets kopen in de nieuwe winkel in Woerden krijgen een Swing 820 mobiele telefoon geheel gratis. En iedere bezoeker kan profiteren van een openingsvoordeel op een nieuwe telefoon voor thuis; de Siemens Gigaset A165 Twinpack kost namelijk EUR79,90 in plaats van EUR119,90.