De Vries Robbé Groep NV

Persbericht
Schiedam, 5 oktober 2006

De Vries Robbé Groep NV tekent exclusiviteitsovereenkomst met Jorritsma Groep

De Vries Robbé Groep NV (DVRG) maakt bekend dat haar 100% deelneming DVRG Projects and Development BV op 4 oktober 2006 een exclusiviteitsovereenkomst is aangegaan met Jorcom Planontwikkeling BV, onderdeel van Jorritsma Groep te Bolsward.

DVRG verleent Jorcom Planontwikkeling het exclusieve recht tot herontwikkeling van een locatie van circa 14.000 m² in Stadskanaal. Conform het vigerende bestemmingsplan is op de bouwlocatie onder andere woningbouw toegestaan. Het doel is om luxe vrijstaande woningen en een aantal projectmatige geschakelde woningen te realiseren.

Over de Jorritsma GroepDe Jorritsma Groep omvat drie bedrijven: Jorritsma Bouw, Jorcom Planontwikkeling en Stucbouw. Gezamenlijk vormen zij een allround onderneming die in alle segmenten van de bouw- en vastgoedmarkt actief is. Bij de Jorritsma Groep zijn circa 450 mensen in dienst. Recentelijk bestond het bedrijf 125 jaar.

Jorcom Planontwikkeling initieert zowel in utiliteitsbouw als woningbouw grote en kleinere projecten. Dit gebeurt als zelfstandige, risicodragende ontwikkelaar maar ook in diverse samenwerkingsvormen (o.a. VOF en publiek-private verbanden). Vanaf de beginfase ontwikkelt Jorcom een integraal plan inclusief infrastructuur en draagt, indien gewenst, verantwoordelijkheid en risico over het totaal.

Over De Vries Robbé Groep NV
De Vries Robbé Groep NV is een investeringsmaatschappij, die zich richt op de productie en verkoop van ICT gerelateerde producten, de exploitatie en handel in vastgoed alsmede het revitaliseren van en het investeren in bedrijven.

Einde bericht

Voor verdere informatie:

De Vries Robbé Groep NV
G. Tóth, CEO 010-2469225 C.J.P.M. van der Maarel 015-2142065

www.dvrg.nl

Jorcom Planontwikkeling
A. de Jong 0515-578200


---- --