Verzamelberichten donderdag

's-Hertogenbosch, 05-10-2006

Winkeldief aangehouden

s-Hertogenbosch Een 33 jarige vrouw uit Rhoon is op 4 oktober 2006 aangehouden ivm diefstal van kleding uit een drietal winkels in Den Bosch. Ze had in winkels aan de Markt en de Arena kleding weggenomen.

Tasjesroof

s-Hertogenbosch Een 87 jarige vrouw uit Veenendaal is op 4 oktober 2006 op het Stationsplein te Den Bosch beroofd van haar handtas. Omdat de vrouw de tas stevig bleef vasthouden, kwam ze ten val. De tas werd later in de omgeving teruggevonden, doch de vrouw mist een gering geldbedrag en haar gsm.

Huiselijk geweld

s-Hertogenbosch Een 26 jarige man uit Den Bosch is op 4 oktober 2006 aangehouden ivm mishandeling van zijn 23 jarige vrouw uit Den Bosch. De man sloeg de vrouw enkele malen.

Rijden onder invloed

s-Hertogenbosch Tegen een 41 jarige automobilist uit Den Bosch is op 5 oktober 2006 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed om 01.35 uur op De Fuik te Den Bosch.

Rijden onder invloed

Rosmalen Tegen een 28 jarige automobilist uit Polen is op 5 oktober 2006 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed om 01.35 uur op de Rodenborchweg te Rosmalen.

Aanrijding letsel

Heesch Bij een eenzijdig ongeval op De Ploeg te Heesch op 4 oktober 2006 omstreeks 21.35 uur zijn een 20 jarige automobiliste uit Heesch en een 22 jarige inzittende uit Heesch gewond geraakt. De auto raakte in een slip en kwam tegen een boom tot stilstand.

Henneptoppen inbeslaggenomen

Nistelrode Bij controle op het Kerkveld te Nistelrode van een 20 jarige automobilist uit Nistelrode op 5 oktober 2006 omstreeks 01.20 uur werden twee regentonnen met henneptoppen aangetroffen in zijn auto. Deze zijn inbeslaggenomen. Tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt.

Verkeersongeval met letsel

Vorum-Mullem Woensdagmiddag is een 23 jarige automobilist uit Boxmeer gewond geraakt. Hij is voor onderzoek en behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

De automobilist reed over de Heiweg komende uit de richting van Stevensbeek. Over de Langstraat, komende uit de richting van Boxmeer kwam een trekker met oplegger bestuurd door een 17 jarige inwoner van Oss. Op de kruising van wegen kwamen beiden met elkaar in aanrijding.

Winkeldiefstal

Cuijk Woensdagmiddag is in een winkel aan de Maasborg een 26 jarige inwoonster van Cuijk door winkelpersoneel betrapt op winkeldiefstal en aangehouden. De politie heeft tegen de vrouw proces-verbaal opgemaakt. Zij had een portemonnee van 8 euro weggenomen.

Diefstal cq heling personenauto

Cuijk Bij een woensdagavond gehouden controle van een personenauto op de Parallelweg bleek dat er aan de het chassisnummer van auto was gerommeld waardoor het vermoeden ontstond dat de auto van diefstal afkomstig was. De bestuurder, een 29 jarige Pool, is aangehouden en in verzekering gesteld. Naar de herkomst van de auto wordt een onderzoek ingesteld.

Dronken automobilist rijdt lantaarnpaal plat.

Uden Woensdagavond reed een 31 jarige Poolse automobilist op de Slabroekseweg in Uden een lantaarnpaal plat. De auto raakte zodanig beschadigd dat hij niet verder kon rijden. De politie nam van de bestuurder een blaastest af. Hij bleek zwaar onder invloed van alcoholhoudende drank te zijn. Hij kreeg een rijverbod voor de duur van 10 uur en zijn rijbewijs is ingevorderd.

Hulpverlening

Zeeland Woensdagavond zagen agenten op de Peelweg in Zeeland een 74 jarige man uit Duiven lopen. De man maakte een verwarde indruk en was naar eigen zeggen te voet op weg naar Nijmegen omdat hij daar de volgende dag naar de dokter moest. De man is voor zijn eigen veiligheid meegenomen naar het politiebureau in Uden. Na enkele gesprekken kon een familielid worden opgespoord. Die heeft de man s-nachts op het politiebureau opgehaald en de zorg overgenomen.