AEGON

Benoeming algemeen directeur TKP Pensioen B.V.

De heer Frans de Beaufort (40) zal per 1 december 2006 in dienst treden als Algemeen Directeur TKP Pensioen B.V.

De heer de Beaufort is momenteel werkzaam bij Kendrion NV. Als Director Corporate Development en lid van het Executive Committee is hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van business en het uitbouwen van activiteiten in Europa. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor juridische zaken bij Kendrion. Hij heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Rijksuniversiteit te Utrecht en werkt sinds 1996 bij Kendrion.

De Beaufort zal bij TKP Pensioen de opvolger worden van Hans Hokke, die op eigen verzoek per 1 januari 2007 vervroegd met pensioen gaat.

TKP Pensioen B.V., een 100% dochter van AEGON Nederland N.V.*) opereert op de pensioenmarkt als uitvoerder van pensioenregelingen voor pensioenfondsen en biedt diensten aan op het terrein van pensioenadministratie, vermogensbeheer en de advisering van de besturen van pensioenfondsen. De in Groningen gevestigde uitvoeringsorganisatie voert pensioenregelingen uit van KPN, Postkantoren-Bruna, SNT, TNT, UWV, Wegener en General Electric, met in totaal ca. 220.000 deelnemers. Tevens wordt voor een aantal van deze klanten het vermogen van in totaal ruim 9 miljard euro in een multi-managerstijl beheerd.

05-10-2006